FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol femení

31.03.2008 16:39

Campiones de Lliga

www.fcbarcelona.cat


L’equip de futbol femení del Barça ha fet el primer pas per tornar a la Superlliga. Tres jornades abans del final de la Lliga les noies de Xavi Llorens s’han proclamat campiones del seu grup.


Contra el Tortosa depenien d’elles mateixes per proclamar-se campiones i no van desaprofitar l’ocasió. L’equip de Xavi Llorens no va tenir compassió del seu rival i va golejar-lo per 11 gols a zero. Aquest triomf va desfermar l’eufòria en l’equip blaugrana que amb 61 punts no havia d’esperar el resultat del Collerenc per assegurar-se el primer lloc de la taula.

Satisfacció general

01.jpgXavi Llorens no amagava la satisfacció per aquest èxit: “L’equip té qualitat per tornar a la Superlliga i ho hem demostrat durant tota la temporada, hem tingut alts i baixos però hem demostrat molta superioritat respecte als nostres rivals”. El directiu Rafel Yuste i José Ramón Alexanko, director del futbol base del Barça, van voler acompanyar les jugadores i el cos tècnic en aquests moments d’alegria i van felicitar-los per la feina feta. Yuste va animar l’equip per aconseguir ara el retorn a la Superlliga.

Campiones de Lliga
Un sistema curiós d’ascens
Hi ha quatre places per pujar a la Superlliga a les quals opten els sis equips campions dels grups de la Lliga nacional femenina. El FC Barcelona i el Lagunak de Pamplona són els únics equips que s’han garantit lluitar per l’ascens. Quan acabi la Lliga regular se sortejaran els emparellaments del play-off. Els sis equips es dividiran en dos grups de tres. Un dels partits es juga a casa i l’altre a domicili. Els dos millors de cada grup pujaran a la Superlliga.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana