Futbol Base

31.03.2008 14:10

Tornada a la rutina positiva

Jaume Marcet

Els equips inferiors del FC Barcelona han tornat a la competició oficial amb bon joc i resultats positius.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A 5 - San Blas 0

qm3d9954.jpgGolejada del Juvenil A contra el cuer. José Luis va debutar de manera immillorable amb dos gols. Ilie va fallar un penal al minut 4, però a 5 minuts del descans va marcar la primera diana del partit. Una gran volea de David González i un bon cop de cap de Polaco van completar la golejada.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 3 – Damm 0

La Damm va defensar-se molt bé a la primera meitat, però no va poder amb els de Borrell al segon temps. L’entrada d’Adrià Carmona va revolucionar el partit. Només sortir, el davanter va provocar un penal que va transformar Vallès. Carmona va marcar el definitiu 3-0, però la diana més espectacular la va signar Quimet amb un bonic globus.

DIVISIÓ HONOR CADET
AE Prat 0 - FC Barcelona A 1

Els de García Pimienta van guanyar al camp del Prat gràcies al gol d’Etock al minut 33 de la primera part. El partit va estar dominat en tot moment pel conjunt blaugrana, que va crear moltes ocasions, encara que van ser poc aprofitades pels jugadors. El Barça se situa tercer a la classificació a només tres punts del líder.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 5 – Mercantil 0

Els dos equips van començar amb forces, però el Barça va tardar pocs minuts a dominar el partit. Una primera part tranquil•la, amb molts desplaçaments llargs i una defensa molt atenta. El davanter Marc Vilajosana va marcar el primer gol del partit. La segona meitat va tenir un joc més intens i els gols van venir més ràpids. Juncà va marcar el segon i Marc va donar la victòria al Barça marcant els últims tres gols.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 6 – Granollers 0

IA_FRAN.jpgL’Infantil A va guanyar amb diferència a la Ciutat Esportiva amb els gols de Mamadou, Pol Roigé, Fernando, David, Pol Calvet i Miki. La primera part va estar dominada al 100% pel Barça, que va marcar 4 gols que van crear una clara situació d’avantatge per als de Francesc Sánchez. Ja a la segona meitat el FC Barcelona va acabar d’arrodonir el marcador amb dos gols més i va donar el 6 a 0 com a resultat.
Tres victòries en alevins i benjamins
DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Europa 1 - FC Barcelona A 4

El partit va començar lent i amb poques ocasions clares, tot i que al minut 13 Enguene va marcar el primer gol. Al tornar de la mitja part els jugadors es van posar les piles i van arribar més vegades a porteria, amb tres gols més, gairebé l’un darrere l’altre, i a pocs minuts que finalitzés el partit.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 2 – Tortosa 1

Els d’Albert Puig van tornar a guanyar una jornada més. El partit va començar amb un Barça lent que a la segona part va despertar creant clares ocasions. Els dos gols de Carles Cano van donar la victòria als blaugranes i van aconseguir els tres punts gairebé al final del partit.

LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
FC Barcelona A 8 - Fundació Sànchez Llibre 1

Triomf del Benjamí A, amb vuit gols marcats: 3 de Carles Aleña, 2 de Joel Muñoz, 2 de Javi Puado i un d’Ignasi Navarro. El partit va començar molt igualat, però al minut 10 ja va destacar la forta presència del Barça al terreny de joc amb el primer gol. A continuació van venir clares ocasions que van ser aprofitades pels jugadors rematant grans jugades i aconseguint el 8 a 1.

Gimnàstic Manresa 7 - FC Barcelona B 3

El Barça ha sortit al camp amb ganes, però no ha pogut vèncer el seu rival. Tot i que el Benjamí B ha lluitat durant els 50 minuts de partit, no ha pogut aconseguir el triomf. Els set gols del Gimnàstic de Manresa s’han imposat als 3 del FC Barcelona marcats per Ignasi i Oriol Busquets, amb 2 gols.