FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

20.03.2008 11:58

El planter se’n va de ruta per Setmana Santa

Marc Guillén


La competició oficial del planter s’atura durant la Setmana Santa, però tots els equips del futbol base blaugrana tindran importants tornejos amb els millors equips del món.


La Setmana Santa és sinònim de vacances, menys per als joves del planter blaugrana. Des del Juvenil A fins al Benjamí B, els equips del planter jugaran tornejos curts i intensos arreu del país, l’Estat i el continent.

Rivals potents com el Brasil i el Reial Madrid

Aquests tornejos són titllats d’amistosos, però moltes vegades són més exigents i importants que la temporada regular. Al llarg de l’any, els equips del futbol base blaugrana juguen bastants partits contra rivals inferiors. En canvi, en aquests tornejos de Setmana Santa els blaugranes es podran enfrontar contra els rivals més forts del món.

L’Aleví A s’enfrontarà, entre d’altres, a l’Arsenal, l’Ajax i el Reial Madrid. L’equip blanc participarà als mateixos tornejos que els blaugranes del Juvenil A, el Cadet B, l’Aleví B i el Benjamí A, així que el gran clàssic entre equips del planter pot ser que s’esdevingui diverses vegades.

Però segurament el rival estrella dels tornejos de Setmana Santa és la selecció nacional de Brasil Cadet. Al MIC que es disputarà a la Costa Brava, el Cadet A blaugrana podria enfrontar-se al Brasil i equips del Japó, Canadà, Rússia, Dinamarca, Suècia i Irlanda.
El planter se’n va de ruta per Setmana Santa
Tornejos de Setmana Santa
Juvenil A: Torneig Internacional Reial Societat
Juvenil B: Torneig Ballspielverein 04 a Düsseldorf
Cadet A: Mediterranean International Cup (MIC)
Cadet B: Torneig Ciutat d’Irun López Ufarte
Infantil B: Torneig Oviedo Cup
Aleví A: Mediterranean Internacional Cup (MIC)
Aleví B: Torneig Vila de Peralada
Benjamí A: Torneig Benjamí ANEF a Múrcia
Benjamí B: Torneig Futbol-7 Terres de l’Ebre

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana