FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

18.03.2008 16:21

Córcoles, una assegurança de vida

Marc Guillén


El lateral dret del Barça B l’ocupa sempre el mateix jugador: David Córcoles. El d’Alacant està demostrant ser un jugador molt complet i fiable, com ho demostra que només hagi vist una targeta groga en els 27 partits disputats.


David Córcoles no seria un d’aquells jugadors virtuosos o que acostumem a anomenar mediàtics. En canvi, Córcoles és una assegurança de vida per al lateral dret del Barça B.

El jugador que ha jugat més minuts

corcoles.jpgGuardiola confia cegament en ell, com ho demostra que sigui el jugador que més minuts acumula amb el filial blaugrana: 2.369 minuts. Excepte dos partits en què va estar lesionat, contra el Masnou i el Manlleu, Córcoles només s’ha quedat a la banqueta en un partit amb Guardiola, en la quarta jornada quan tots els jugadors estaven a disposició del tècnic.

Treball i concentració

Córcoles és un lateral de 22 anys d’Alacant que jugava al València B fins aquest estiu, quan va fitxar pel FC Barcelona. Destaca per la concentració i col•locació defensiva. Córcoles sap que la seva primera obligació és que no li guanyin l’esquena i sempre està atent a protegir la seva banda.

A més, Córcoles és un lateral que fa molts quilòmetres en cada partit i que a poc a poc està incorporant-se a l’atac amb més confiança i contundència. Córcoles és d’aquells jugadors que mai abaixa el rendiment i en qui Guardiola sempre pot comptar. Això és gràcies al seu treball diari: “Té tantes ganes d’aprendre que segur que farà carrera en el futbol. Ell, juntament amb Espasandín, ens donen molta fiabilitat i seguretat defensiva”, explicava Guardiola.
Córcoles, una assegurança de vida
No veu targetes
Córcoles és un defensa físic que no evita el contacte i que, en el cos a cos, és contundent. Tot i així, només ha vist una targeta groga en els 27 partits jugats. Això demostra la precisió en el tall de Córcoles i la seva fiabilitat.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana