FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

17.03.2008 19:02

Guardiola: “He anat creixent amb l’equip”

Jaume Marcet


Les sensacions del Barça B continuen una setmana més sent molt positives. A més dels bons resultats, Guardiola destaca l’evolució positiva del seu equip.


“Tenim la sort que en la primera volta vam recollir molts punts, però ara no només marquem gols, sinó que gairebé no ens arriben”. Guardiola no només valora la bona ratxa de joc i resultats de l’equip, també destaca les sensacions que el filial transmet en aquest tram de la temporada.

Evolució positiva

Guardiola destaca “l’actitud de tots els jugadors, des dels laterals fins el davanter centre, tots es deixen la pell”, però reconeix que el punt d’inflexió en la solidesa de l’equip va ser l’arribada de Chico: “Des de la seva incorporació hem guanyat una seguretat al darrera que abans no teníem, la Tercera Divisió és molt dura i els equips s’apliquen molt en l’estratègia i abans encaixàvem molts gols i ara som molt més fiables amb l’ajuda de Chico i tot l’equip”. En aquest sentit Guardiola té la sensació que el Barça B ha crescut i ell també: “Jo també noto en la meva primera temporada de tècnic que ha anat creixent com a entrenador, sobre tot gràcies a viure cada dia amb un grup de treball impagable”.
Guardiola: “He anat creixent amb l’equip”
Centrat en el filial
Quan li han preguntat en la roda de premsa posterior al partit de Palamós si es veu com un dels possibles futuribles per la banqueta del Camp Nou, Guardiola respon amb claredat: “Jo el que vull és pujar l’equip, ser útil a aquests jugadors i ara reposar i aprofitar l’aturada de Setmana Santa que ens anirà a tots bé per afrontar el que resta de Lliga”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana