Futbol Base - Barça B

16.03.2008 18:52

Gran victòria al camp del Palamós (0-1)

El Barça B ha guanyat al Palamós (0-1) en un partit que ha començat difícil, però que ha dominat durant els 90 minuts. Ha estat una victòria de mèrit davant el quart classificat. Ara els de Guardiola estan a només dos punts del líder, el Sant Andreu.

Els blaugranes han tingut dificultats durant els primers minuts de la primera part. Hi ha hagut varies ocasions de gol, però no han aconseguit marcar fins la segona meitat. Aquesta segona part ha estat més dinàmica i el FC Barcelona ha tingut el control del joc en tot moment. Ha estat en el minut 73 quan Eneko ha xutat una falta que ha significat la victòria per al Barça.

Només faltava el gol

El Barça ha començat el partit amb un clar domini davant el Palamós. Ha estat el migcampista Dimas qui s’ha encarregat de fer el primer xut de falta que podia haver-se convertit en gol. En el minut 17, el Palamós ha fet la primera arribada creant una ocasió per marcar amb un xut de Santi, però Oier, amb dificultats, ha aconseguit evitar el gol.

Durant tota la primera meitat el Palamós ha tingut un joc molt defensiu i per part del Barça els jugadors han tingut entrebancs en atac. La primera ocasió dels blaugranes ha estat al minut 20 de la mà del davanter Gai, però la oportunitat més clara per al Barça ha arribat al minut 23. Córcoles s’ha quedat sol enfront la porteria, però Bayona ha aconseguit salvar el gol. L’última ocasió per al Barça ha arribat en el minut 39 gràcies a una bona passada d’Abraham cap al davanter Guerra que ha xutat directe a porteria i ha acabat anant fora. Una altra gran ocasió per al Barça que ha finalitzat la primera meitat amb un 0 a 0.

El gol d’Eneko dóna la victòria

El Barça ha sortit al camp del Palamós amb més forces a la segona meitat. Aquest període ha estat més obert i el joc ha tingut més ritme. Els blaugranes han creat més ocasions de gol que en la primera part. En el minut 74 ha arribat la primera ocasió del Palamós per part de Santi Felaya, però Oier ha aconseguit fer una bona parada. A partir d’aquest moment el Barça ha dominat clarament el partit i la possessió ha estat més alta.

El gol d’Eneko ha arribat al minut 73. Ha estat gràcies a un xut de falta a uns 10 metres de l’entrada de l’àrea. Després del gol, la presència d’Eneko i Urbano a les bandes han potenciat el joc ofensiu del seu equip.