FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

12.03.2008 10:43

A nou punts d’assegurar el play off

Jaume Marcet


El Barça B està cada vegada més a prop d’assegurar-se el quart lloc de la Tercera Divisió, amb què es classificaria per al play off d’ascens a Segona B.


Consolidat durant tota la temporada en els llocs de privilegi de la Tercera Divisió, l’objectiu per als de Guardiola fins al final de la Lliga regular és doble: primer cal assegurar-se la quarta plaça i en segon lloc aspirar a ser campions.

Primer objectiu

archivar_56.JPGGuardiola ho ha repetit durant tota la temporada, l’objectiu de mínims del Barça B per a aquest curs futbolístic és acabar entre els quatre primers per poder lluitar al final de la Lliga regular pel retorn a la Segona Divisió B. El filial arriba a la recta final de la temporada en les millors condicions per aconseguir-ho. Després de 29 jornades el segon equip blaugrana s’ha distanciat del cinquè classificat de Tercera en divuit punts. El Santboià, amb 43 punts, lluita per superar el quart classificat, el Palamós (46 punts), però les tres primeres places semblen virtualment decidides. De fet, el Barça B només necessita sumar nou punts més en les nou jornades restants per assegurar-se matemàticament un lloc per lluitar pel play off.

Segon repte

A més de treballar per arribar en les millors condicions al play off, un cop assegurada la quarta plaça, els de Guardiola optaran fins al final pel primer lloc, una posició que ara mateix ocupa el Sant Andreu, líder amb 65 punts. Els andreuencs jugaran al Mini a la jornada 37 en un duel que pot ser clau per al desenllaç de la Lliga.
A nou punts d’assegurar el play off
Dues eliminatòries

Per pujar a Segona B després d’assegurar-se el quart lloc, el Barça B haurà de superar dues eliminatòries contra dos equips d’un altre grup de Tercera. Si acaba la Lliga regular en el primer o segon lloc podrà afrontar aquestes eliminatòries amb el factor camp a favor. El filial jugaria llavors el partit d’anada fora de casa i el segon al Mini. En cas d’acabar tercer o quart el factor camp no estaria a favor del B.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana