FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

10.03.2008 17:53

“Us heu entrenat amb el Reus”

Jaume Marcet


Ramon Maria Calderé va reconèixer després del partit la gran superioritat del filial blaugrana en la victòria dels de Guardiola contra el Reus.


Poques vegades un tècnic es mostra tan sincer en la compareixença davant els mitjans de comunicació. Calderé no va buscar excuses a la superioritat del Barça B respecte al seu equip: “Avui no hem jugat, sóc esportista i felicito el Barça B i Pep Guardiola, avui tinc poques coses a dir, no hem jugat, ens hem entrenat.”

Sinceritat i esportivitat

El jugador del Barça als anys 80 va confessar haver dit a Guardiola al final del partit: “Us heu entrenat, Pep, avui us heu entrenat amb el Reus”. Calderé no s’ho explicava: “S’ha vist una gran diferència en el partit, a l’anada va ser diferent, va ser un partit molt obert, els dos equips vam fer-ho molt bé, al Mini insisteixo que no hi ha hagut partit”. El tècnic del Reus no va voler excusar-se en les baixes i en el cansament per justificar el rendiment dels seus futbolistes.

Satisfacció màxima

guardiola.jpgGuardiola era l’altra cara de la moneda. L’entrenador del Barça B va expressar-se en roda de premsa molt satisfet: “Jugàvem contra un rival directe que només havia perdut dos partits, és un equip d’entitat amb un gran entrenador”. Sobre el joc dels seus homes Guardiola va qualificar-lo de molt bon partit: “Potser no hem fet un joc brillant, però l’equip creix cada partit en molts aspectes, cada vegada ens fan menys ocasions i som més seriosos”.
“Us heu entrenat amb el Reus”
A quatre punts del Sant Andreu
El Barça B ja ha superat el Reus a la classificació i ara intentarà atrapar el líder, el Sant Andreu. Guardiola explica què cal per aconseguir aquest objectiu: “Hem de continuar així si volem superar un equip tan fiable i precís com el Sant Andreu, a més cada vegada queda menys, però és en aquest tram final de la temporada quan tot es decideix”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana