Jaume Marcet

Les derrotes del Juvenil A i de l’Infantil A contrasten amb els triomfs de la resta d’equips del futbol base blaugrana.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
Vila-real 1 – FC Barcelona 0

Un gol de Salva al minut 91 allunya als d’Àlex García de les seves aspiracions al títol. El partit entre els dos primers va ser molt equilibrat i qualsevol equip podria haver guanyat.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 2 – Manresa 0

DSCF0854.JPGEnric Vallès va marcar els dos gols del triomf del Juvenil B. Els de Borrell van tornar a la dinàmica guanyadora després de l’ensopegada de la setmana anterior. El cadet Manu Reina va debutar a la Lliga nacional juvenil.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FP Sánchez Llibre 0 – FC Barcelona 10

Gran golejada del Cadet A amb la participació de tot l’equip en els gols. Cal destacar l’actuació de Brian i d’Espinosa, que van marcar 2 gols cadascun. Els de García Pimienta van dominar tot el partit i es van emportar aquesta victòria amb facilitat.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 2 – Espanyol 3

Primera derrota de la temporada dels de Fran Sánchez en un derbi amb poc futbol i molts nervis. Gerard Deulofeu i Brian van marcar els gols dels blaugranes. L’Infantil A del Barça manté 10 punts d’avantatge respecte a l’Espanyol.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Bordeta 0 – FC Barcelona 3

QM3D0579.jpgL’Infantil B va realitzar un molt bon partit en un camp complicat perquè La Bordeta hi ha aconseguit tots els punts. En aquesta ocasió, però, no van arribar ni a la porteria i ja en el descans el Barça guanyava 0-2 amb gols de Pau Morer i Joel Méndez. Godswill va anotar el 0-3 a la segona part i els blaugranes van acabar amb 10 jugadors, avantatge que no va aprofitar La Bordeta per anotar.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Granollers 0 – FC Barcelona 4

Els d’Andrés Carrasco van golejar un Granollers que només va fer un xut a porta en tot el partit. Alberto va aconseguir el primer gol del partit i Marc Gual el segon i el tercer. Ja a la segona part Enguene va sentenciar el partit amb el 0-4.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona 6 – Barri Santes Creus 0

El FC Barcelona va guanyar al Barri Santes Creus per 6 a 0. La primera part va començar igualada, però a la segona meitat els blaugranes van agafar forces i van dominar el joc a la resta del partit. Els gols d’Edgar, Víctor, Josimar i Àlex van participar en la victòria del Barça i Ferran Sarsanedas va destacar amb dos gols, marcant a la primera part i sentenciant el partit amb l’últim gol.
Dues victòries i una derrota
LLIGA PREFERENT BENJAMÍ FUTBOL 7
FC Barcelona B 13 – PB S. Celoni 0

Golejada dels nois de Sergi Milà en un partit sense història. El defensa marroquí Ayoub, amb quatre dianes, va ser un dels grans protagonistes d’un partit en què van marcar gairebé tots els jugadors blaugrana.

Mercantil 4 FC Barcelona 1

Els de Jordi Font van perdre al camp del Mercantil en un partit on els blaugranes van mostrar un joc molt fluix. L’únic gol del Barça el va marcar Oriol Busquets a l’últim minut de la primera part quan ja perdien per 3 a 0. A la segona part va continuar aquest mal joc i no van poder evitar la derrota.

LLIGA NAC. F. FEMENÍ
FC Barcelona 6 – Banyoles 0

Les noies del Femení A van golejar el Banyoles en un partit que van dominar des del principi i on encara haurien pogut aconseguir molts més gols. Cal destacar els dos gols de Clara Villanueva, la defensa central, que els va marcar tots dos en jugades de córner. Els altres gols els van fer Sheila, Sandra, Jessica i Alba.