Futbol Base-Barça B

09.03.2008 21:41

Molt superiors al Reus (2-0)

El Barça B ha guanyat al Miniestadi (2-0) contra el Reus en un partit decisiu on els blaugranes s’han situat segons a la classificació. Els de Guardiola s’han mostrat molt superiors a l’equip de Calderé.

El partit ha començat amb un filial blaugrana dominant el partit en tot moment. Abraham ha marcat el primer gol al minut 23 en rematar de cap una precissa centrada de Jeffren. Amb un joc molt ofensiu, el Barça B ha marcat el segon gol només començar la segona meitat. Vázquez ha fet un gol tècnicament perfecte que els ha distanciat del Reus.

Primera part amb efectivitat de cara a porteria

El Barça ha començat el partit dominant la situació. La primera ocasió ha vingut als primers minuts de la mà de Víctor Vàzquez amb un xut de falta que ha anat fora. Poc desprès Vàzquez ha fet una QM3D0741.jpgcentrada que podria haver acabat en gol. La ocasió més clara l’ha tornat a crear el ‘9’ blaugrana amb un xut de falta que no ha pogut transformar. Al minut 14 una gran jugada del Barça ha fet vibrar a l’afició amb una passada de Jeffren a Dimas que aquest ha intentat xutar directament a porteria, però l’esfèric ha sortit desviat. El gol ha arribat al minut 23 amb una centrada de Jeffren que Abraham ha rematat amb el cap.

Vázquez sentencia

El Barça B ha tornat a sortir al Miniestadi amb força i s’ha deixat la pell al camp. A l’inici de la segona part una passada de Marc Valiente a Víctor Vázquez ha donat el segon gol al filial blaugrana. Vázquez ha dibuixat una trajectòria increible amb un globos que ha superat Pociello. Oier ha defensat la porteria d’una manera immillorable. Al minut 32 el porter del Barça ha rebutjat amb els punys una centrada del Reus que anava directe a porteria. Els blaugrana han seguit creant ocasions encara que no s’han pogut acabar de resoldre.