Futbol Base

03.03.2008 12:22

Jornada agradolça al planter

Les derrotes del Juvenil B i Cadet A van marcar el cap de setmana del futbol base blaugrana. En la resta de partits, el joc i els resultats van tornar a ser positius.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
Unión Minerva 1 – FC Barcelona A 1

qm3d9954.jpgEls d’Àlex García no van poder tornar de Múrcia amb una victòria que els hauria mantingut a dos punts del líder. El gol inicial de Pons va ser neutralitzat per Guillermo. Tot i jugar bé el Juvenil A no va poder marcar més gols. Els blaugranes hauran de guanyar aquest dissabte al camp del Vila-real per continuar aspirant al títol.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Terrassa 1 – FC Barcelona B 0

El Juvenil B blaugrana va perdre el primer partit de la temporada en un dels camps difícils de la categoria. El Terrassa es va avançar en un primer temps en què els blaugranes no van saber com trencar la pressió rival. Al segon temps, el Barça es va entonar i va crear moltes ocasions clares. El poc encert de cara a porteria va fer impossible la remuntada. L’equip de Rodolf Borrell segueix líder amb 4 punts de diferència.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A 0 – Espanyol 2

Imagen_5.pngLa Lliga es complica molt per als nois de García Pimienta. El Cadet A blaugrana no va saber remuntar un gol matiner molt afortunat dels blanc-i-blaus que van decidir el partit amb un segon gol al contracop. El partit va ser molt igualat i el resultat final no va reflectir la igualtat entre ambdós equips.

LLIGA PREFERENT CADET
Barri Santes Creus B 1 – FC Barcelona B 5

L’equip de Víctor Sánchez va tenir un començament difícil. Al llarg de la primera part es va aconseguir una bona profunditat i van ser les dues primeres accions del central Edu, provocant el 0-2, les que van donar força per portar l’avantatge durant tot el partit. A la segona meitat ja controlaven el joc amb tres gols i dos més van ser els que van sentenciar el partit. Cal destacar un bon contraatac per part dels blaugranes i un últim gol extraordinari del Marc Vilajosana.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
Cornellà 0 – FC Barcelona A 2

INFANTIL_05.jpgL’equip de Fran Sánchez segueix amb el rècord d’haver guanyat tots els punts que ha disputat. Els infantils van sortir ben concentrats i al minut 2 Pol Roigé ja feia el primer. En una primera part molt completa, Mamadou va fer el 2-0 de córner. El segon temps no va ser gens lluït, però els blaugranes no van patir en cap moment pel resultat.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 3 – Mercantil 1

Els sabadellencs van plantar cara a la Ciutat Esportiva però l’Infantil B es va refer de l’anterior derrota a Cornellà amb un bon partit contra un dels equips més potents de la categoria. El central Toni i els davanters Keita i Pau Morer van marcar les diferències.

Quatre victòries més
DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A 3 – Espanyol 2

Els alevins blaugrana van patir més de l’esperat davant d’un Espanyol que va tenir opcions de guanyar fins a l’últim minut. En un primer temps amb els pericos tancats al darrere, un gol de Marc Gual va deixar l’empat al marcador. En un segon temps molt més disputat, el camerunès Enguene va demostrar la seva superioritat i va marcar les diferències en els 2 gols blaugrana.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Mercantil 1 – FC Barcelona 4

El FC Barcelona va ser el vencedor amb quatre gols. L’equip Mercantil és un rival directe i les dificultats van ser presents durant tot el partit. Amb un gol en finalitzar la primera part, els blaugranes van tornar després del descans amb una ofensiva forta i van ser els protagonistes marcant els tres gols del triomf.

LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
Badalona 0 – FC Barcelona 4

Els nois de Sergi Milà no van deixar marcar cap gol a l’equip del Badalona. Va ser una primera meitat bastant igualada i amb algunes dificultats en el joc a causa del camp de terra, però el defensa Gudjohnsen va donar al seu equip el primer gol. A la segona meitat van comptar amb més ocasions per marcar i els encarregats de fer els altres tres gols van ser Javi, Marc i Ayoub.

FC Barcelona B 7 – EF Sabadell 0

El partit va ser dominat des del principi pels blaugranes. La tècnica i l’esforç per part de tot l’equip benjamí va provocar moltes ocasions de gol tant en la primera com en la segona part del partit. Van aconseguir fer set gols sense deixar gairebé als contraris que s’acostessin a la porteria. El defensa Joel Vallejo i el central Oriol Busquets van ser els protagonistes ja que van marcar els últims gols, que van donar la merescuda victòria.