FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

27.02.2008 11:56

El filial, líder en gols

Jaume Marcet


El Barça B és l’equip més golejador del grup cinquè de la Tercera Divisió. Els de Pep Guardiola han marcat 54 gols en 27 jornades.


El joc ofensiu del Barça B de Guardiola es veu reflectit en les xifres realitzadores del filial. Amb 54 gols aquesta temporada el Barça B avantatja el Sant Andreu i el Reus, primer i segon classificats de Tercera en aquest aspecte.

Més gols a favor i en contra

qm3d6876.jpgLa victòria contra el Vilanova (3-1) va fer que els de Guardiola superessin els registres anotadors del Sant Andreu, que es va quedar sense marcar contra el Santboià. Els andreuencs han marcat fins ara dos gols menys que els blaugranes. El Reus també n’ha marcat 53. Els dos rivals del ‘B’, per assolir el primer lloc de Tercera, avantatgen al filial equip blaugrana en el nombre de gols encaixats. L’equip de Guardiola n’ha encaixat 34 mentre que el Sant Andreu només porta 16 gols en contra i el Reus 22.

Gols repartits

Emilio Guerra és amb dotze gols el màxim anotador del Barça. Gai amb sis dianes i Vázquez amb 5 són els següents màxims realitzadors. Fins a tretze jugadors del filial han col•laborat com a mínim amb un gol.


El filial, líder en gols
Millor equip a casa

Una altra estadística en què el Barça B és el millor és la de puntuació als partits de casa. El filial blaugrana només ha deixat escapar un punt del Mini mentre que el Sant Andreu n’ha perdut dotze i el Reus set. En gols marcats a casa la diferència també és sensible. El ‘B’ ha marcat 37 gols, mentre que els seus perseguidors no passen de 29. En tots els grups de l’Estat espanyol de Tercera només hi ha un equip que hagi sumat tots els punts a casa. Es tracta de l’Ejea, equip de la Tercera Divisió aragonesa que ha guanyat els tretze partits que ha jugat com a local.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana