Futbol Base

25.02.2008 16:29

Jornada generosa en gols al planter

Jaume Marcet

Els equips del futbol base del Barça arriben al tram final de la temporada en forma. Aquest cap de setmana han marcat 43 gols.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A 4 - Puzol 1

La victòria permet als d’Alex Garcia mantenir-se en la lluita per ser campions de la seva categoria. El porter Masip va salvar tres clares ocasions de gol en una primera meitat en què només Muniesa va marcar. Iago Falqué va arrodonir el triomf amb el seu tercer triplet de la temporada.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 7 - Cornellà 2
Extraordinària primera part dels nois de Rodolf Borrell, que van resoldre el partit amb quatre gols. A la segona meitat el relaxament va provocar que el Cornellà marqués un parell de gols. Cinc dels set gols blaugrana van arribar com a producte d’accions d’estratègia. Les dianes del Juvenil B blaugrana les van signar Pere(2), Arriero, Angi, Manu i Bartra.

DIVISIÓ HONOR CADET
Barri Santes Creus 0 - FC Barcelona A 5

Partit dominat des de l’inici al final pels blaugranes, que no van patir en cap moment per sumar els tres punts. El conjunt entrenat per Xavier Garcia Pimienta va realitzar un partit molt complet tant defensiva com ofensivament, amb cinc gols. Espinosa i Sergi Gómez, amb dos gols cadascun d’ells, van marcar la diferència.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B - 5 Bordeta 1

L’equip de Víctor Sánchez no va tenir problemes per superar un rival ordenat però poc perillós en atac. Roger Canadell va ser un dels grans protagonistes del partit en marcar dos gols al seu exequip. El central Edu també va marcar per partida doble.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 7 - Badalona, 1

INFANTIL_01.jpgL’infantil A blaugrana va golejar el Badalona amb 5 gols de Pol Roigé. El petit davanter blaugrana va demostrar la seva intel•ligència i polivalència en marcar de totes les maneres possibles. Cristian Herrera i Babunski van arrodonir el marcador per a l’equip de Fran Sánchez, que va estar concentrat en tot moment. El Badalona va fer el gol de l’honor quan el partit estava sentenciat, amb el 6-1.

DIVISIÓ PREFERENT INFANTIL
Cornellà B 1 - FC Barcelona B 0

L’infantil B blaugrana no va tenir el dia a la seva visita a Cornellà. Els blaugranes van estar espessos i els va costar fer les combinacions habituals. Amb només una ocasió clara de gol a favor i diverses en contra, el Cornellà va merèixer la victòria. Àlex va fer el gol de la victòria a 5 minuts per al final. Tot i així, l’Infantil B segueix líder amb 14 punts de diferència del segon classificat.

Trenta-sis gols en alevins i benjamins
DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
G. Manresa 0 - FC Barcelona A 7

Enguene va marcar l’únic gol d’un primer temps amb domini de joc blaugrana però sense efectivitat. La punteria dels davanters va arribar al segon període amb quatre gols de Mamadou, que havia entrat al camp després del descans. Adama, amb dos gols més, va arrodonir una nova golejada dels nois d’Andrés Carrasco.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 7 - Rapitenca 0

Un gol d’Àlex a tres minuts per al final del primer període va obrir la llauna per a la golejada del segon període. En el segon temps Carlos amb tres gols i Enric van marcar la diferència entre l’equip d’Albert Puig i els tarragonins.

LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
FC Barcelona A 15 - Cirera 0

La golejada més àmplia del cap de setmana la van signar els nois de Sergi Milà. Johan i Ayoub amb tres gols i Joel Muñoz i Ian amb dos van liderar un triomf incontestable. També van marcar un gol Joel Solà, Svein i Damià.

Gavà 1 - FC Barcelona B 6

Oriol Busquets, amb quatre dianes, va ser el gran protagonista del partit. En la primera part el Barça va tenir el control de la pilota i d’aquesta manera va marxar al descans amb un favorable 0 a 2. En la represa, dos gols més dels nois de Jordi Font van sentenciar el partit de manera definitiva.