Futbol Base

18.02.2008 13:29

Jornada rodona també al futbol base

Les joves promeses blaugrana van jugar amb superioritat tant a casa com fora marcant 31 gols i comptant amb un únic empat de l’Aleví B. Els jugadors del planter només van encaixar dos gols.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
Hèrcules 0 – FC Barcelona A 2

qm3d9954.jpgEls d’Àlex Garcia van marcar dos gols al camp dels alacantins en un partit que va estar força igualat. Els blaugranes, però, van dominar la segona part i van crear importants ocasions resoltes per Jorge Yepes i Rubén Rochina, que van donar el triomf a l’equip.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Mercantil 0 – FC Barcelona 3

Dues grans ocasions que José Luis i Quim van convertir en gols a la primera part del partit van determinar el triomf del Barça. A la segona meitat, José Luis va tornar a marcar en un partit controlat pels blaugranes. El FC Barcelona segueix sense perdre cap partit i continua sent líder a la seva classificació.

DIVISIÓ HONOR CADET
Lleida 0 – FC Barcelona A 1

Un partit dominat pel Barça, en què els blaugranes no van tenir gaires complicacions. El gol decisiu de Sergi Roberto va arribar a la primera part, mentre que a la segona meitat els cadets del FC Barcelona van tenir tres ocasions força clares que no van acabar de resoldre.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 3 - At. Vilafranca 0

qm3d4322.jpgDues grans accions tècniques de Pablo Moreno van desequilibrar el partit. L’aragonès va donar la passada del primer gol a Michael i va signar el 2-0 amb un gran xut. A la segona part el ritme del partit va ser menor. Tot i que els de l’Alt Penedès van poder marcar, qui ho va fer va ser el ‘9’ blaugrana Marc Vilajosana.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 4 – Sant Andreu 0

INFANTIL_03.jpgEl Barça va dominar el joc des del principi sense cap problema, encara que no va disputar el seu millor partit. Mamadou va ser el màxim golejador del seu equip amb dos gols, seguit de Brian i Bakoyock, que van marcar i van aconseguir el 4 a 0 definitiu. Els blaugranes continuen una jornada més sene perdre cap partit i segueixen sent líders indiscutibles.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Mollerussa 0 – FC Barcelona B 1

Un partit força disputat en terres lleidatanes en què el Barça va haver de lluitar molt per aconseguir la victòria. L’únic gol del partit el va marcar Keita amb un xut de penal que va donar el triomf als blaugranes.

Tres victòries i un empat en alevins i benjamins

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
Gramenet 0 – FC Barcelona A 2

Després de 15 minuts brillants, l’Aleví A blaugrana va començar a tenir dificultats. La primera part va tenir els gols d’Enguene, ocasionat per un xut de falta, i de Mamadou, gràcies a una magnífica jugada. La segona meitat, encara que amb poques ocasions, va seguir dominada pels d’Andrés Carrasco.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 1 - Veterans Cambrils 1

Un partit complicat per als nois d’Albert Puig, que van disposar de poques ocasions a la primera part. A la segona meitat els blaugranes van lluitar de valent i al minut 26, poc abans que acabés el partit, Conrad Carbó va marcar el gol de l’empat gràcies a un córner llançat per Ivan Rodríguez.

LLIGA FUTBOL-7 BENJAMÍ
FC Barcelona A 11 – Europa 0

Magnífic partit dels benjamins del FC Barcelona, que van crear moltes ocasions. A la primera part els gols de Joel Muñoz (un dels gols anul•lat per fora de joc), Joel Solà, Johan i Joan van donar un clar avantatge als de Sergi Milà. A la segona meitat els gols de Damià, Carles, Joel Muñoz, Joan i Ignasi van assegurar el triomf del FC Barcelona.

LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
Vilanova 1 – FC Barcelona B 4

El primer gol va arribar al minut 1 del partit amb Oriol Busquets. La primera part va estar dominada clarament pel Barça i va comptar amb clares ocasions, una de les quals va ser resolta per Sergi Duarte. A la segona meitat l’Oscar Mingueza va marcar els dos punts finals que van donar el triomf als de Jordi Font.