Futbol Base

17.02.2008 19:31

Remuntada de caràcter (1-3)

Jaume Marcet / Marc Guillén

El Barça B ha tornat a guanyar a domicili després de demostrar caràcter per remuntar al segon temps i serenitat davant d’un rival que ha plantejat un partit molt físic i amb faltes reiterades.

Després d’un primer temps que s’ha acabat amb un resultat en contra, un gol espectacular de Dimas ha servit per empatar el partit i liderar una remuntada de mèrit. Pedrito ha avançat el filial blaugrana en un segon temps amb molta efectivitat de cara a porteria. Poc abans del descans, Gai ha tancat el partit amb l’1 a 3 definitiu davant d’un Igualada que ha acabat amb nou jugadors.

Primer temps sense futbol

En una primera part travada i sense ocasions clares de gol, l’Igualada s’ha avançat al minut 28 aprofitant una jugada aïllada. Pau no ha sabut rebutjar amb contundència una pilota llarga penjada a l’àrea i Quique ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer l’1-0. El nombrós públic que ha omplert el camp ha embogit.

qm3d0768.jpgLa jugada del gol i una rematada de cap al minut 26 aturada per Pau han estat les úniques ocasions de gol dels locals. Davant d’un plantejament ultradefensiu i d’un camp petit, els de Pep Guardiola no han pogut trenar gaires jugades d’atac. Tot i així, Pedrito, Víctor Vázquez i Jeffren han disposat de tres ocasions de gol, però els ha faltat definició.

Un segon temps calent

Al minut 55 Dimas ha canviat el partit amb una genialitat. Ha rematat amb precisió després de fer-se una autopassada per trencar la línia defensiva de l’Igualada. Aquest gol ha animat els nois de Pep Guardiola davant d’un equip que no parava de fer faltes ‘tàctiques’ per aturar reiteradament els atacs blaugranes.

Tres minuts més tard, Pedrito ha aprofitat una passada llarga per fer un xut creuat que posava el Barça B per davant. Amb efectivitat de cara a porteria, els blaugranes han capgirat un partit en què era impossible jugar per culpa de les contínues faltes dels locals. L’àrbitre ha tret moltes targetes als locals i ha expulsat Enric al minut 29 i Ribalta al 47.

Al darrer minut del partit, el jove de 16 anys Gai Assulin ha tancat el partit amb un gol en un contracop amb Jeffren. Quan només feia vuit minuts que estava al camp, Gai ha tornat a jugar després de la lesió al turmell i ha marcat el seu sisè gol de la temporada.

Fitxa del partit
IGUALADA, 1: Ander (Reyes, 45”), Guarch, Valls, Rivalta, Peraldes, Ivan, Clemente (Gumà, 65”), Quique (Isma, 65”), Guillem, Enric i Pedro.
FC BARCELONA B, 3: Pau, Córcoles, Valiente, Espasandín, Dimas, Xavi Torres, V. Vázquez, V. Sánchez, Pedrito (Gai, 81”), Busquets (Abraham, 70”), Jeffren (Urbano, 90”).
GOLS: 1-0, Quique (28”); 1-1, Dimas (55”); 1-2, Pedrito (58”); 1-3, Gai (89”).
ÀRBITRE: Soto Miranda.