FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

11.02.2008 18:53

“Estic orgullós d’entrenar aquest equip”

Jaume Marcet


L’entrega i capacitat de lluita del filial a Castelldefels van convèncer Guardiola, que va elogiar el comportament dels seus jugadors.


Guardiola es va mostrar content després de l’empat del FC Barcelona B al camp del Castelldefels (1-1), sobretot pel “comportament de l’equip, encara que ens ha faltat el segon gol”. El tècnic del filial va assegurar que “ els jugadors ho han donat tot, es veu a les cares que no volen mai perdre, per a mi és un orgull entrenar aquest equip”.

Dificultats de la categoria

La trajectòria del Barça B fora de casa no és tan brillant com al Mini. Per a Guardiola les raons són evidents: “ La Tercera divisió t’ho dóna això, qualsevol falta que l’àrbitre es treu de la màniga, et pengen pilotes a l’àrea, el partit és molt trabat”. Tot plegat és la causa d’un fet inqüestionable: “ A casa tenim més solvència i a fora de casa ens costa un pèl més. Contra defenses com les del Castelldefels hem d’intentar intepretar millor la línia de fora de joc. Ho hem parlat però no ho hem acabat de fer-ho del tot bé”.

Equip menys experimentat que els rivals

Guardiola reconeix que li agradaria aconseguir resoldre amb victòries d’ ofici partits com el de diumenge, però el perfil de la plantilla d’un filial comporta certs 'handicaps'. “Gent experimentada com els jugadors del Reus o Sant Andreu en saben molt d’ això, són gent de tornada. Nosaltres som molt joves i tenim també l’obligació d’intentar jugar bé, i en aquests camps és molt complicat”.


“Estic orgullós d’entrenar aquest equip”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


No es queixa per les absències
Tot i patir, durant bona part de la temporada, moltes baixes Guardiola no s’ha lamentat mai per aquestes absències. La convocatòria de tres jugadors del ‘B’ per al partit del primer equip a Sevilla va deixar al filial sense Espasandín, Vázquez i Víctor Sánchez. Guardiola va buscar-li el sentit positiu a aquestes absències: “ Si van al primer equip és una bona notícia per al filial, si creuen que han de convocar-ne deu també serà positiu”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana