Fútbol Base

11.02.2008 16:48

Vuit victòries i dos empats al planter

Jaume Marcet

Només els empats del Cadet B i Benjamí B van impedir el ple de victòries al planter blaugrana. Les joves perles blaugrana van marcar 34 gols i només en van encaixar vuit.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 2 - Elx, 1

El Juvenil A blaugrana va endur-se els 3 punts després d'imposar un ritme molt alt durant els 90 minuts de joc amb un ofensiu 3-4-3. El jugador més desequilibrant va ser Iago, que va obrir el JUVENIL_02.jpgmarcador amb un precís llançament de falta. Un Elx molt perillós en atac va empatar al minut 20. Després d'un clar domini blaugrana, Marc Muniesa va fer el gol de la victòria en rematar un llançament de córner.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 5 – F.S.Llibre 1

Després de 20 minuts igualats, José Luis va marcar per partida doble. Abans del descans Víctor escurçava les diferències per al S. Llibre, però Arriero al minut 44 tornava a distanciar els blaugranes. En un segon període més insuls Barta i Manu van aprofitar el joc d’estratègia per eixamplar el marcador.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A 5 – Gramenet 1

Els de García Pimienta van disputar un partit força dur amb un Gramenet que va lluitar molt. Tot i això, el Barça es va imposar i a la primera part Etock, Palau i Sergi Roberto van marcar, mentre que a la segona meitat ho van fer els blaugranes Espinosa i Parri.

LLIGA PREFERENT CADET
AEM 0 FC – Barcelona B 0

La manca d’encert al primer període va evitar que quatre ocasions clares del Cadet B blaugrana acabessin en gol. La bona actuació del porter lleidatà i la fusta que va evitar un gol cantat als darrers instants van impedir el triomf blaugrana.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
L’Hospitalet 0 – FC Barcelona A 2

INFANTIL_01.jpgL’Hospitalet va plantejar un partit molt defensiu que els blaugranes van trencar amb un gol de falta de Fernado Quesada. L’únic gol del segon període el va signar Miki, tot i que els de Fran Sánchez van fer mèrits per marcar molts més gols.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 2 – Marianao Poblet 1

infantil_39.jpgEls nois de Sergi Domènech van patir als últims minuts a causa d’un gol a última hora dels de Santboi per assegurar tres punts que van merèixer pel seu millor joc durant tot el partit. Els gols, de Keita i Godswill.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA A 5 - DAMM 0

El Barça va dominar el partit des del principi i els gols no van trigar a arribar. A la primera part dos gols de Mamadou i un d’Enguere van demostrar la superioritat dels blaugranes. A la segona meitat, les coses no van canviar gaire i aquests dos jugadors van donar el 5 a 0 definitiu al Barça.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Baix Segrià 1 – FC Barcelona B 4

Víctor i Carles Cano posaven per davant l’aleví B blaugrana només començar el partit. Els del Segrià van escurçar diferències però ràpidamenmt i quan només faltaven 10 segons per acabar la primera part, Enric marcava el tercer. A la segona part Conrad des de fora de l’àrea col•locava l’1 a 4 definitiu.
16 gols als benjamins i femení

LLIGA FUTBOL-7 BENJAMÍ
Gramenet 0 – FC Barcelona A 6

Contundent victòria dels de Sergi Milà contra el quart classificat. Ayoub, el jugador més destacat del partit, va firmar un hat-trick. Joel Muñoz, Carles Balanyà i Sven Gudjohnsen van completar la golejada. Tres gols a la primera part i tres més a la segona arrodonien un partit molt ben plantejat des de l’inici.

FC Barcelona B 3 Espanyol 3

El Benjamí B blaugrana va empatar un derbi molt disputat i igualat. En un partit amb més precaucions defensives del que és habitual, Òscar, Ignasi i Busquets van fer els gols blaugrana. Qualsevol dels dos podia haver guanyat, però el Barça va xutar més a porteria.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FC Barcelona A 4 L’Estartit 1

Tres gols de Sheila i un de Sandra van certificar la superioritat de l’equip de Xavi Llorens. L’equip femení blaugrana continua liderant amb solvència la seva Lliga.