FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

11.02.2008 13:56

La Masia segueix la Copa d’Àfrica

www.fcbarcelona.cat


Els 9 jugadors camerunesos que juguen a les categories inferiors de la Masia van viure amb passió la final de la Copa d’Àfrica. Els joves blaugrana es van reunir per seguir el partit i animar la selecció del Camerun.


A les 6 de la tarda d’ahir diumenge, en una de les sales de la Masia, nou jugadors del planter blaugrana es van reunir per veure la final de la Copa d’Àfrica entre Egipte i Camerun. Enguene, Ebwelle, Moussima, Vivaldi, Adamou, Tina, Ateba, Ella i Etock, tots nou del Camerun, van viure d’una manera molt especial aquesta final, que finalment es va escapar.

De l’alegria a la decepció

FRAME_CAMERUN_01.JPGAmb samarretes i banderes del Camerun, i amb moltes ganes d’animar els seus compatriotes, els joves del planter van viure amb molta passió l’enfrontament. I és que des de l’inici de la competició aquesta era la primera vegada que es podien reunir tots junts per veure un partit del Camerun. Un dels més entregats va ser el jugador del cadet A, Etock, que va veure el partit amb la samarreta del Camerun amb el nom d’Eto’o a l’esquena i amb la bandera del seu país a les mans.

Tot i així, els joves jugadors camerunesos no van amagar la seva decepció i tristesa després de perdre la final davant la selecció egípcia.

La Masia segueix la Copa d’Àfrica

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana