FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

09.02.2008 12:59

5 baixes per anar a Castelldefels

Marc Guillén


La convocatòria amb el primer equip dels 3 Víctors del Barça B i la baixa per lesió de Guerra i Botía fan que, una setmana més, Pep Guardiola no pugui disposar de jugadors molt importants per al filial.


El Barça B de Pep Guardiola anirà a casa del Castelldefels, el 12è classificat, a intentar endur-se els 3 punts per seguir a la part alta de la classificació. El filial blaugrana és tercer a només 3 punts del líder, el Sant Andreu.

Baixes importants

Després de patir moltes lesions durant la temporada, aquesta setmana el Barça B només tenia la baixa de dos jugadors per lesió: el central Botía i el màxim golejador Guerra. Tot i la importància d’aquests jugadors, el mateix Tito Vilanova es felicitava per tenir “menys baixes que últimament”.

jeffren_exercicis.jpgEl que no esperava el segon entrenador del filial blaugrana és que tres fixos a les alineacions de Guardiola com són Víctor Sánchez, Víctor Espasandín i Víctor Vázquez serien convocats amb el primer equip per anar a Sevilla. Tot i així, Vilanova assegura: “Com sempre, som el Barça B i hem d’anar guanyar a qualsevol camp”.

El Castelldefels intenta fer bon futbol

Després de la gran victòria a casa del líder, el Barça ha encadenat dos partits sense guanyar a domicili. Si el Barça B només ha deixat escapar 2 punts del Miniestadi, l’assignatura pendent dels de Guardiola són els partits a fora. Però el Castelldefels pot ser un rival òptim per sumar a domicili.

“El Castelldefels és un equip amb bons futbolistes que intenten fer bon futbol. El fet que sigui un equip que no abusa del joc directe i físic ens pot anar bé. A més, el seu camp no és dels més petits de la categoria, tot i que és de gespa artificial i això sempre ens perjudica”, ha explicat Tito Vilanova a Barça TV.
5 baixes per anar a Castelldefels
Gai s’entrena amb normalitat
El jove extrem de 16 anys Gai Assulin ha tornat a entrenar-se amb total normalitat i aquest diumenge estarà a disposició de Guardiola per jugar contra el Castelldefels. Tot i així, després de 3 jornades lesionat, Gai haurà d’anar recuperant la forma a poc a poc.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana