Jaume Marcet

El bon joc i els triomfs espectaculars han tornat a marcar el cap de setmana del planter blaugrana.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
Múrcia 1 FC Barcelona A 4

Rochina amb tres gols va liderar un gran triomf dels d’Alex Garcia a Múrcia. El juvenil A blaugrana va ser molt superior i amb aquesta victòria se situa a només tres punts del líder.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Gimnàstic 0 - FC Barcelona B 3

DSCF0854.JPGL’equip de Rodolf Borrell es manté imparable. Al camp d’un dels equips més complicats de la categoria el juvenil B no va tenir problemes a imposar el seu joc.

DIVISIÓ HONOR CADET
Damm- FC Barcelona A

Partit ajornat per la convocatòria de quatre jugadors del Barça amb la selecció espanyola sub-16.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 6 - Atlètic Segre 0

Pablo Moreno va ser l’únic jugador blaugrana capaç de marcar en una primera meitat molt igualada. Al segon temps els de Víctor Sánchez van millorar el seu futbol i van superar amb escreix els lleidatans. Ernesto (2), Bacary, Edu i Ella van completar la golejada.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 4 - Damm 0

qm3d4116.jpgLa Damm va resistir al primer temps però els de Fran Sánchez van tenir el premi al seu domini al segon període. Alberto, Brian, Cristian i Moussima van ser els autors dels Quatre gols de l’Infantil A barcelonista.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Jabac Terrassa 1 - FC Barcelona B 0

Els de Sergi Domenech van perdre al camp del Jabac Terrassa per un ajustat 1-0. El gol local va arribar al primer minut, aprofitant una distracció blaugrana. Tot i intentar-ho en la represa, l’empat no va arribar.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
Lleida 0 - FC Barcelona A 5

Un gol en pròpia porta del Lleida va aplanar molt el camí cap a la victòria. En els minuts següents les accions individuals d’Engene i la gran efectivitat de cara a porteria van deixar el partit decidit ja al minut 38 amb el 0 a 5 definitiu.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 1- Bordeta 0

Els d’Albert Puig van tornar a assegurar els tres punts amb una victòria per la mínima. Tot i que l’equip blaugrana va generar moltes ocasions només Àlex va ser capaç de superar la defensa lleidatana.

Tres victòries més
DIVISIÓ HONOR BENJAMÍ
FC Barcelona A 11 – Martorelles 0

Els nois de Sergi Milà van superar amb molta claredat el penúltim classificat. Ayoub, Javi Puado i Carles Alenyà, amb dues dianes cada un d’ells, van portar les regnes ofensives de l’equip.

Mirasol 1 – FC Barcelona B 3

El benjamí B va suar de valent per poder esgarrapar la victòria en un matx molt competit davant el Mirasol. Amb empat a 1 al marcador, dos gols dels blaugranes en la represa van fer justícia al joc d’ambdós conjunts.

LLIGA NACIONAL FUTBOL FEMENÍ
Penya blanc-i-blava La Roca 0 – FC Barcelona A 6

Les noies de Xavi Llorens van guanyar per un contundent 0 a 6 davant La Roca. Xeila, amb dues dianes, va ser clau pel triomf. La diferència hauria pogut ser més gran si l’equip hagués tingut més punteria.