Futbol Base

29.01.2008 12:03

La Copa Coca-Cola a Can Barça

La fase de Barcelona de la VI edició de la Copa Coca-Cola s’ha jugat aquest cap de setmana als camps annexos al Miniestadi del FC Barcelona. L’IES Marianao va guanyar per 3-0 l’IES Les Termes i passa directament a la fase final.

A les instal•lacions del FC Barcelona, i amb diversos tècnics del planter observant atentament les evolucions dels 70 equips escolars que van participar-hi, es va disputar la fase de Barcelona de la VI edició de la Copa Coca-Cola

L’IES Marianao, campió

MEJOR_PORTERO.jpgL’IES Marianao (Sant Boi del Llobregat) va proclamar-se campió del la VI edició de la Copa Coca-Cola a Barcelona després de guanyar per 3-0 l’IES Les Termes (Sabadell). Després d’un primer temps molt igualat, els gols d’Almeda, Méndez i Corominas al segon temps van decantar la final de la fase de Barcelona.

Amb aquesta victòria, l’IES Marianao va aconseguir la classificació matemàtica per a la fase final espanyola, que se celebrarà a Sevilla a començaments de juny. Pel que fa a l’IES Les Termes, jugarà a una repesca a Sabadell contra els segons classificats de Mallorca, Lleida i Saragossa.

Quadre d’honor

MEJOR_JUGADOR.jpgL’escola Badalonès va quedar en tercera posició després de guanyar per 3-1 l’escola Sant Ramon Nonat en un partit heroic dels badalonins, que van jugar amb un jugador menys durant tot el segon temps.

Els premis individuals a millor jugador i a millor porter del torneig se’ls van endur Diego Gallardo (Badalonès) i Daniel Mendis (IES Marianao), respectivament.
Cinc fases
La Copa Coca-Cola té cinc fases. Després de superar la fase escolar, els equips classificats disputen la fase ciutats. Per als que no es classifiquin directament, encara hi ha una altra possibilitat, la fase repesca, per arribar a la fase espanyola, que es jugarà a Sevilla al mes de juny. L’equip guanyador viurà la fase intercontinental. Aquest conjunt viatjarà a Àustria i a Suïssa, on es juga l’Eurocopa de futbol del 2008. Els partits d’aquesta competició són de futbol-11 i consten de dos períodes de 25 minuts.