Futbol Base

28.01.2008 13:05

Més alegries que ensopegades al planter

Jaume Monés/Jaume Marcet

L’empat del Juvenil A i la derrota del Cadet A s’han compensat amb una majoria de triomfs de la resta dels equips inferiors del FC Barcelona. Una de les més destacades, la golejada del Juvenil B de Rodolf Borrell.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona 1 València 1

RIMG0040.JPGEl Juvenil A blaugrana es va merèixer guanyar, però el València va equilibrar el gol inicial de Iago en un córner rematat per Marc. Els d’Àlex García van gaudir de les millors ocasions per sentenciar el partit als últims minuts, però, un partit més, els va mancar encert.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 8 Horta 0

L’equip de Rodolf Borrell va saltar al camp amb la lliçó ben apresa després del fluix partit contra el cuer i va golejar un altre dels últims classificats. Manu, amb dos gols, i Angi, Martí, Pere i Bartra van segellar la gran diferència entre ambdós equips. Quatre dels gols blaugrana van arribar a pilota aturada.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona B 0 F. Figueres 1

Segona derrota consecutiva a casa per als nois de García Pimienta. La setmana ha estat molt complicada per al Cadet A, que, després de caure contra el Cornellà (1-2), tampoc va poder superar la Fundació Esportiva Figueres, tot i els intents finals a la desesperada.

PREFERENT CADET
Cubelles 0 – FC Barcelona 3

Imatge_2.jpgTot i disposar de fins a nou ocasions per marcar al primer temps, el gol blaugrana arribava al minut 40, amb un penal transformat per Pablo Moreno. A la represa, els de Víctor Sánchez van certificar el seu domini amb gols de Marc Vilajosana i de Roger Canadell, de penal.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
Europa 1-FC Barcelona A 4

INFANTIL_05.jpgTot i encaixar un gol sorprenent als 2 minuts, l’equip de Fran Sánchez va remuntar el resultat amb dues dianes de Pol Roigé i dues de Mamadou. Ja avançada la segona meitat, els locals van enviar una pilota al pal amb l’1-2 al marcador, però el tercer dels blaugranes va dictar sentència al Nou Sardenya.

PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 3-Cubelles 2

Partit de nombroses alternatives en què el conjunt de Sergi Domènech va avançar-se amb un gol d’Héctor Bellerín i va desaprofitar moltes oportunitats de gol. El Cubelles va reaccionar, i va capgirar el marcador amb un segon gol als 10 minuts de la represa, però Ebwele i Héctor van restablir el signe local en el partit.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona 2 –FE Sánchez Llibre 0

Victòria dels d’Andrés Carrasco en un partit farcit d’incidents per al bàndol visitant. El joc excessivament dur del rival i les reiterades protestes del tècnic visitant, Jordi Rico, van ser la causa de la polèmica. L’entrenador de la Fundació Sánchez Llibre va fer marxar del camp els seus jugadors quan faltaven dos minuts per al final.

PREFERENT ALEVÍ
Cubelles 0-FC Barcelona B 1

Amb un gol de Víctor al quart d’hora del primer temps n’hi va haver prou perquè l’equip d’Albert Puig s’imposés al Josep Pons de Cubelles en un duel molt igualat caracteritzat per les poques ocasions de gol d’ambdós equips.
Molts gols als benjamins i al femení
PREFERENT BENJAMÍ
Jàbac Terrassa 4-FC Barcelona A 6

Carles Alenyà, amb el seu triplet, va contribuir decisivament en el triomf de l’equip de Sergi Milà. Del 0-3 blaugrana es va passar a un empat a tres quan faltaven 6 minuts per al final, però la recta final va dictar sentència a favor dels de Sergi Milà. Ayub, amb dos gols, i Joel Muñoz, amb una diana més, van tancar el resultat.

FC Barcelona B 1-Jàbac Terrassa 2

El gol inicial de Joan Castells als vuit minuts feia una mica més planer el camí dels de Jordi Font cap a la victòria, però el resultat va ser capgirat en els darrers deu minuts per part del conjunt egarenc, després d’una fase d‘alternatives constants.

FEMENÍ 1a NACIONAL
FC Barcelona A 10-Lleida 1

No hi va haver problemes per a les noies de Xavi Llorens, que van materialitzar en gol les seves primeres quatre arribades a porteria. Dues jugadores, Sheila i Laura Carriba, van signar un hat trick, i Vero, Pau, Yáñez i Sandra també van col•laborar amb gols en el triomf. Amb la golejada contra les de la Terra Ferma, el femení referma el seu lideratge al grup 3.