Futbol Base

21.01.2008 11:57

Aprenen a patir

Jaume Marcet/Marc Guillén

La jornada del futbol base blaugrana ha destacat més per victòries treballades i patides que per golejades. Els nois dels equips inferiors blaugrana s’han hagut d’esforçar de valent per superar els seus rivals.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
Castelló, 2 – FC Barcelona A, 2

JUVENIL_02.jpgEl Juvenil A va empatar al temps afegit amb un gol d’Illie. Després d’un primer temps travat en què Iago Falqué va desfer l’avantatge inicial dels de Castelló, el segon temps va estar molt obert. Qualsevol equip hauria pogut guanyar. L’equip d’Àlex Garcia es manté en la tercera posició, a 6 punts del líder.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 2 Granollers, 1

L’equip de Borrell va patir més de l’esperat per vèncer el cuer. El partit es va resoldre en un marge de 5 minuts en què van arribar els tres gols del partit. Juanan va avançar als visitants, però Bartra i Vallès van assegurar els tres punts amb els seus gols.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A, 4 – Badalona, 0

Entre el minut 25 i el 34 del primer temps els de Garcia Pimienta van resoldre el matx. Blanchart, amb dos cops de cap, i Parri i Espinosa, amb xuts llunyans, no van donar opció al Badalona.

DIVISIÓ PREFERENT CADET
Lleida B, 0 – FC Barcelona B, 5

El Cadet B ha tingut un partit plàcid en un camp petit i davant d’un rival tancat al darrere. A la mitja hora de partit, Ernesto Cornejo feia el primer, i abans del descans el Barça ja guanyava 0-2. A la 11193.jpgsegona part el Barça ha dominat sense problemes i ha acabat golejant. Els golejadors van ser Canadell, Ateba, Ernesto i Vilajosana (2).

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
Mataró, 0 – FC Barcelona A, 2

Davant un equip tancat al darrere, Fernando Quesada va marcar un bonic gol al minut quatre. Tot i així, els mataronins van continuar sense passar de mig camp en una bona primera part blaugrana. Mamadou va fer el 0-2 abans del descans. La segona part va ser molt fluixa, i l’Infantil A blaugrana no va mantenir un ritme alt de partit. L’equip de Fran Sánchez ha guanyat tots els partits de Lliga.

PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 1 – Tortosa, 0

L’Infantil B va jugar bé contra el quart classificat, el Tortosa, però no va poder decidir el partit fins a 2 minuts per al final. En una falta escorada, Hector Ballarín va fer una centrada xut que va anar prop del segon pal i va acabar entrant. Amb aquesta victòria, l’infantil B segueix líder, i ja es distancia del segon classificat, amb 12 punts.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona B, 10 – Manresa, 0
Imagen_5.pngL’Aleví A va golejar el cuer i segueix líder en solitari després de guanyar tots els partits que ha jugat. L’equip d’Andrés Carrasco va mantenir el ritme fins al final sense mirar el resultat. Els gols els van marcar Adrià Arjona, Alberto Gámez, Sebastián, Sergi Palencia, Ferran, 2 Enguene i 3 Marc Gual.

PREFERENT ALEVÍ
Mollerussa, 0 – FC Barcelona B, 1

L’Aleví B blaugrana s’ha endut un partit molt dur i disputat. En un matí gèlid l’equip d’Albert Puig ha hagut de lluitar de valent per igualar la força dels locals. Al començament del segon temps Adrià Carbonell ha fet el gol que ha decidit el partit. A partir d’aquí, el Mollerussa ha pressionat força, tot i que no ha disposat de gaires ocasions.
Doble duel contra el Granollers de benjamins
Els benjamins del Barça van enfrontar-se al Granollers per partida doble. El Benjamí A va golejar els del Vallès Oriental, mentre que els més petits van acabar en taules.
Els nois de Sergi Milà van ser molt superiors al seu rival. Ian, amb dos gols, i Ayub, amb tres dianes, van ser els màxims golejadors d’un equip en què també van marcar Aleñà, Johan i Javi. L’equip de Jordi Font va mostrar el seu habitual compromís i entusiasme, però no va poder superar un rival molt potent.