Futbol Base-Barça B

13.01.2008 20:03

Un empat que surt car (1-1)

Jaume Marcet/David Puig

El Barça B ha sumat un punt que no l'ha satisfet, ja que ha fet mèrits per endur-se la victòria. El filial no ha tingut sort, ja que ha encaixat un gol als tres minuts de partit i Gai i Xavi Torres s'han lesionat de certa importància.

El partit ha començat malament per al Barça B. En la primera jugada del primer temps, una acció de Marc Valiente sobre Parra ha estat sancionada amb penal. El mateix Parra s'ha encarregat de transformar-lo i ha avançat el Balaguer al marcador. El gol ha tranquil·litzat el joc dels locals, mentre que el domini del Barça B ha resultat infructuós. Però quan estaven jugant els nois de Guardiola ha arribat el gol de l'empat. Al minut 30, Xavi Torres ha empalmat un potent tret des de fora de l'àrea davant el qual el porter local, Nogués, no ha pogut fer res.

Els millors minuts del Barça B

El gol ha donat ales al filial blaugrana, que ha fet els seus millors minuts de futbol i ha pogut anar-se'n al descans amb un algun gol més a favor seu. Al minut 36, una vaselina de Gai ha estat a punt de sorprendre Nogués, però la pilota ha sortit alta per poc. El Balaguer a penes ha inquietat Pau, però ha estat a punt de marcar el 2-1 amb un tret de Parra que Marc Valiente ha salvat sobre la línia de gol.

Clar domini blaugrana

El segon temps ha començat sense Xavi Torres, que s'ha quedat al vestidor amb una distensió. Els dos equips han sortit a aconseguir la victòria, encara que han elegit camins diferents. El Barça B ha optat pel domini de la pilota i el joc per les bandes, mentre que els locals, amb un futbol més directe, creaven perill amb pilotes penjades a l'àrea de Pau.

El Barça B perdona

Tot i això, les millors ocasions han estat per al filial blaugrana. Al minut 61, la millor jugada del partit ha estat a punt de ser l'1-2. Gai ha combinat amb Víctor Sánchez, i el seu centre l'ha rematat fora per poc el davanter israelí. Poc després, Gai ha hagut d'abandonar el camp lesionat en rebre una falta després d'una altra gran jugada del menut davanter blaugrana. Gai té un esquinç de turmell i és dubte per al pròxim partit davant el Manresa.

Jeffren va donar més profunditat

L'entrada de Jeffren ha donat més verticalitat al joc d'atac del Barça B amb les seves internades per l'esquerra. En una d'aquestes accions, Jeffren ha estat a punt de marcar al minut 88. El Balaguer només ha creat perill en accions a pilota parada que la defensa blaugrana ha sabut resoldre amb acord. Al final, repartiment de punts en un partit en el qual el filial blaugrana s'ha merescut una sort millor.