Futbol Base

24.06.2007 18:31

L’Infantil A campió a Lleó

Jaume Marcet

Els nois de Fran Sánchez s’han proclamat campions de la quarta edició del torneig internacional ciutat de Lleó. Els blaugranes s’han imposat a la final a la selecció de Camerún.

Tercer títol consecutiu de l’Infantil A blaugrana a Lleó. La selecció camerunesa no ho ha posat fàcil però el FC Barcelona s’ha imposat en una final molt igualada(1-0).

Partit molt físic
El partit ha estat de més força i treball que qualitat. Els dos equips han arribat justos de forces després d’haver jugat 5 partits en només 4 dies. La clau era no cometre errades i en aquest sentit ambdós equips s’han esforçat al màxim. La primera ocasió l’ha tingut Camerún en una rematada molt perillosa d’Ayeé al minut 5. La primera aproximació perillosa dels blaugranes no ha arribat fins el minut 15. Bacary ho ha intentat en un parell d’ocasions però l’ordre i la força dels camerunesos feia difícil trencar l’empat inicial.

Gol de Bacary

El gol del triomf de l’Infantil A blaugrana ha arribat just abans del descans, al minut 30. El fill de Mazinho Rafa Alcántara ha centrat amb molta força i qualitat una falta que ha aprofitat Bacary després del refús del porter rival.

Camerunesos al Barça

En la segona meitat l’equip africà ha intentat arribar amb més insistència a la porteria del Barça però l’equip de Fran Sánchez ha sabut dosificar-se i jugar amb inteligència. Els tres jugadors camerunesos del Barça que avui vivien un partit especial per enfrontar-se a la seva selecció han estat molt bé. El porter Yannik Adamu ha fet un parell d’intervencions felines de molt mérit. El migcampista Simon Ateba ha treballat de manera incansable al mig del camp mentre que l’extrem esquerre Armand Ella ha estat el davanter blaugrana més incisiu.

Satisfacció final

L’entrenador Fran Sánchez ha destacat al final del partit que “la final ha estat complicadíssima, hem hagut de lluitar molt, els nois s’ho han merescut. Aquest triomf és una mostra de la gran feina que s’està fent al futbol base del club”. El davanter ernesto Cornejo s’ha mostrat molt content per aquest éxit:”El rival era molt fort i ens ha fet córrer molt, tenia moltes ganes d’enfrontar-me a Camerún i guanyar”.