Futbol Base-Aleví A

24.06.2007 11:56

Adéu a Brunete amb cinc victòries en sis partits

Jaume Marcet

El Vila-real ha eliminat a l’aleví A del Barça a Brunete als quarts de final d’aquest torneig. Els blaugranes han perdut el primer partit i s’han quedat fora d’aquesta competició.

Havien guanyat tots els partits jugats però als quarts de final s’han trobat amb un Vila-real esplèndid.

Gol matiner

El primer gol de Joel Melgarejo al minut 4 ha deixat tocat al Barça per la resta del partit. El Vila-real ha jugat amb un estil futbolístic similar al dels blaugranes. Els grocs tocaven i tocaven la pilota, un fet que ha descentrat l’equip d’Andrés Carrasco. Amb el marcador en contra, el Barça ha perdut en algun moment el seu joc de paciència i precisió i no ha sabut crear perill amb intents de futbol més directe.

Imagen_5.pngDomini a la segona meitat

Només començar la segona meitat el Vila-real ha tornat a marcar. El gol d’Alvaro al minut 2 de la represa ha estat un cop dur pels blaugranes que , no obstant això, no s’han donat mai per vençuts. De fet, el domini de la pilota en aquest període ha estat encara més favorable per un Barça, que ara si, intentava crear perill amb el seu estil de futbol tradicional.

No ha pogut ser

Els alevins del Barça han arribat a generar quatre ocasions de gol clares però la manca d’encert en les rematades finals i els nervis i la precipitació als darrers minuts han impossibilitat la remuntada.
Andrés Carrasco, entrenador de l'Aleví A del FC Barcelona
Balanç final
L’Aleví A del FC Barcelona ha guanyat cinc dels sis partits que ha jugat a Brunete. En la primera fase van superar el Celta (2-1), el Nàstic 2-0), el Betis (2-0) i l’Atlètic de Madrid (1-0). Als vuitens de final el triomf davant el Recreativo va ser per la mínima (1-0). Jon i Keita amb tres dianes cadascún han estat els màxims golejadors de l’equip.