Futbol Base-Infantil A

23.06.2007 18:56

L'Infantil A a la final de Lleó

Jaume Marcet

L’equip de Fran Sánchez s’ha classificat per la final de la sisena edició del torneig Ciutat de Lleó. Els blaugranes han derrotat a les semifinals (5-2) al Schalke 04 .

Ha estat un gran espectacle. L’Infantil A del Barça ha desenvolupat un futbol magnífic i s’ha guanyat el dret a jugar la final. El rival serà el guanyador de l’altra semifinal que disputen el Paris saint Germain i la selecció de Camerún.

Grans gols

Després d’uns primers minuts de domini blaugrana ha arribat el primer gol de l’infantil del Barça. L’extrem esquerre camerunés Ella ha desbordat per la banda esquerre i ha sorprès al porter alemany amb una centrada-xut increible. Era el minut 12 de partit. El Schalke 04 ha reaccionat amb un gol encara més espectacular. Gokdemir ho ha probat des de més de 30 metres i ha aconseguit l’empat amb una gran diana que arribava només un minut després del gol inicial del Barça.

Domini aclaparador

Tres minuts després el Barça s’ha tornat a avançar al marcador amb un gol de Dani Conde. El central ha aprofitat una centrada molt precisa de Rafa. Aquests eren els millors minuts del Barça que tot seguit ha fet el tercer. Ernesto rapidíssim per la dreta envia una gran centrada que Armand Ella envia de cap a la xarxa.

Més espectacle

Al minut 4 de la segona meitat el migcampista brasiler Rafa Alcántara ha deixat tothom admirat amb una jugada de crac, Rafa ha superat un parell de rivals i s’ha inventat una passada fantàstica que Marc, tot sol davant el porter, no ha desaprofitat. Era el 4-1.Al minut 7 de la represa el màxim golejador del torneig Draxler escurçava diferències amb un gol afortunat. El darrer gol del partit arribava a cinc minuts pel final. Marc Vilajosana recuperava una pilota i Ella tornava a marcar. El davanter africà signava d’aquesta manera el seu tercer gol del partit.