Futbol Base-Aleví A

23.06.2007 13:36

Primers de grup i classificats per vuitens

Jaume Marcet

L’ Alevi A del Barça ha acabat la primera fase del torneig de Brunete líder del grup C . Els blaugranes s’han classificat als vuitens de final després de guanyar els quatre partits que han jugat.

Quatre victòries de quatre partits. El proper rival serà el recreativo de Huelva, l’equip que ha acabat en quart lloc del grup B. El Barça de moment suma els seus partitssense empatar ni perdre.
Divendres els d’Andrés Carrasco van derrotar al Celta per 2 gols a 1 i al Nastic per 2 a zero.

Dues victòries més

Aquest dissabte al matí han hagut de jugar dos partits més i els han resolt amb bon joc i eficiència. Contra el Betis han guanyat de nou per 2 a zero amb dianes de Keita Balde i Héctor Bellerín mentre que davant l’Atletic de Madrid s’han imposat per la mínima.

Imagen_4.pngRival difícil

Aquest partit contra els matalessers era important ja que encara que els blaugranes estaven ja classificats necessitaven puntuar per assegurar-se el primer lloc de la classificació. L’equip matalasser no ha posat les coses fàcils i ha disposat de bones ocasions però l’ únic que ha estat capaç de marcar ha estat el capità Jon Toral. El gol ha arriba al minut 5 de la segona meitat. L’equip de Santiago Expósito no s’ha rendit fins el final però els blaugranes no han perdut mai la concentració.

Jon Toral,capità de l'Aleví A FC Barcelona
L'Infantil A triomfa a Lleó
L' equip de Fran Sánchez s'ha classificat per les semifinals del quart torneig internacional ciutat de Lleó. L'Infantil a blaugrana després de superar el PSG,Vila-real i Betis s'enfronten en semifinals al Schalcke 04.  Si superen als alemanys jugarien aquest diumenge la final a les 16:30 hores.