Futbol Base

22.06.2007 17:40

Bon inici a Brunete

Jaume Marcet

L’aleví A del FC Barcelona ha començat amb bon peu la disputa del torneig de futbol 7 de Brunete. En la primera jornada d’aquesta competició els blaugranes han derrotat el Celta i el Gimnàstic de Tarragona.

Han començat nerviosos, sense confiança, però a poc a poc han anat millorant el seu joc i s’han convertit en un dels pocs equips que guanya els dos primers partits en joc.

Remuntada contra el Celta

El primer rival dels blaugranes, el Celta, va començar millor amb un gol que posava les coses difícils. Però la qualitat ofensiva del Barça ha permès la remuntada. El davanter centre Keita Balde i l’interior esquerre Jon Toral han signat els 2 gols que han definit el triomf barcelonista (2-1).

Segon triomf

El segon partit jugat al migdia ha estat més assequible. El Barça no s’ha deixat sorprendre pels de Tarragona i ha superat el Nàstic (2-0) amb un joc ràpid i efectiu. Amb tants partits i poc temps per recuperar esforços, Andrés Carrasco dosifica els minuts dels seus nois per treure un rendiment òptim en tots els partits. En aquest enfrontament els golejadors han estat els migcampistes Godswill i Sergi Samper.

Carrasco, satisfet

L’entrenador Andrés Carrasco es mostra satisfet del joc del seu equip, tenint en compte que “el primer dia és molt complicat sobretot pels nervis, hem començat amb molts dubtes però la segona part del primer partit ja ha estat bona i davant el Nàstic ho hem fet molt bé”. Per completar la primera fase els blaugranes han de jugar davant el Betis i l’Atlètic de Madrid, partits que es juguen aquest dissabte al matí.
En diferit per Barça TV
Aquest dissabte Barça TV ofereix a les 14 hores el darrer partit de la primera fase entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid. Si els blaugranes arriben a les semifinals aquest partit s’emetrà a Barça TV a les 14 hores de diumenge. La final, si la juga el Barça, es veuria en aquest mateix canal a les 22 hores de diumenge.