Fútbol Base

18.06.2007 13:15

Empat al Nàstic-Barça d’infantils

Marc Guillén

L’Infantil B del FC Barcelona va empatar a zero contra un equip format per jugadors d’un any més d’edat, l’Infantil A del Nàstic de Tarragona. Als penals van acabar perdent la semifinal del Torneig Gavà Cup.

L’equip de Sergi Domènech va disposar de moltes ocasions, però no van aconseguir marcar. Després d’una primera part molt fluixa i sense ocasions per cap equip, el migcampista blaugrana Olivier Moussima va fer una gran segona part i va ser el motor ofensiu de l’Infantil B a base de passades i jugades individuals. Però va ser insuficient per aconseguir un gol en els 70 minuts que va durar el partit.

Al partit pel tercer i quart lloc, els blaugranes van guanyar 2 a 1 al Gavà. Tot i no poder guanyar, el torneig va servir per rodar els nous fitxatges de la temporada vinent.

El Cadet B cau contra l’Espanyol

L’equip de Víctor Sánchez va perdre la final del Torneig Gavà Cup contra l’Espanyol per 3 a 1. El partit va ser molt igualat però el Barça va fer tres errades en defensa que els blanc-i-blaus van saber aprofitar molt bé. Per contra, els blaugranes van desaprofitar les seves ocasions.
A les semifinals, el Cadet B blaugrana va eliminar al Gavà pels penals. El partit havia acabat amb un empat a dos gols.

L’aleví B campió

El conjunt de l’Albert Puig va guanyar el ‘Torneig Sant Gabriel Cup’ a l’imposar-se en la final davant el conjunt local. L’Aleví B va eliminar el Sant Gabriel C i el Mercantil en la fase prèvia; el Granollers als quarts de final; el Mataró a les semifinals i el Sant Gabriel A en la final. En tot el torneig només van encaixar un gol i en van marcar 16. L’equip d'Albert Puig ha fet una progressió espectacular i ha acabat la temporada fent molt bon joc.

El Benjamí A aprèn a competir

Després d’una temporada molt plàcida, el Benjamí A es va trobar equips forts en el Torneig Atlètic Segre, on va quedar en 3a posició. L’equip del Sergi Milà va golejar el Sevilla (4-1) i el Llevant (3-1), però a les semifinals van perdre 1 a 2 contra l’Ajax. En la final de consolació, el Benjamí A va guanyar 4 a 0 el benjamí del València.
Preparació per al torneig de Brunete
El cap de setmana vinent l’aleví A jugarà el famós torneig de futbol 7 de Brunete, en el que hi participen representants de tots els equip de Primera Divisió. Els alevins han jugat tot l’any a futbol 11, però aquest dissabte l’equip d’Andrés Carrasco va decidir fer un amistós de futbol 7 contra el Vilafranca. D’aquesta manera els alevins volíen preparar a consciència el torneig més mediàtic de les categories inferiors i adaptar-se a les mides més reduïdes del terreny de joc. Els nens d’Andrés Carrasco van guanyar 11-1 contra el Vilafranca. El Torneig de Brunete comencarà el divendres 22 de Juny i acabarà el diumenge 24 de juny.
Per la seva banda, el Benjamí B també va jugar un amistós i va guanyar 11 a 0 al Benjamí A del EF Mig Segrià.