Futbol Base

09.06.2007 17:04

Dues victòries i una derrota

El Cadet A s'ha proclamat campió de Catalunya després de guanyar la final a l’Espanyol per 4-1 i l'Aleví A ho fet per 2-0. En canvi, l’Infantil A ha caigut en la tanda de penals després d’empatar a zero contra l’equip blanc-i-blau.

El Cadet A del FC Barcelona s’ha proclamat brillantment campió de Catalunya després de guanyar contundentment l’Espanyol per 4-1 en la final jugada al Municipal de Canovelles. L’equip entrenat per García Pimienta ha fet un gran partit i ha arrodonit una temporada sensacional en la que també van guanyar la Lliga de la Divisió d’honor cadet.

El Barça ha remuntat el gol inicial de l’Espanyol en el primer minut de partit i abans del descans ha capgirat el marcador amb dos gols de Pacheco, el gran heroi del partit amb tres gols. Pacheco feia el 3-1 als cinc minuts de la represa mentre que Gai arrodonia la victòria blaugrana amb un quart gol en el tram final del partit.

L'Aleví A, superior

Gairebé igual de clara ha estat la victòria de l'Aleví A, també contra l'Espanyol Els blaugranes s'han mostrat superiors i han vençut per 2-0, amb un gol a l'inici i un altre al final.

L’Infantil A cau en la tanda de penals

La final en la categoria infantil se l’ha endut l’Espanyol en la tanda de penals després d’arribar-se al final del amb el resultat d’empat a zero. L’equip de Fran Sánchez ha estat el dominador del partit però els atacs blaugranes s’han estavellat en la ben plantada defensa blanc-i-blava. En la tanda de penals, l’Espanyol ha estat més encertat marcant tres dels cinc llançaments mentre que el Barça només n’ha marcat dos.