Futbol base

05.06.2007 20:19

Bojan debuta amb la selecció espanyola sub-21

Sergi Nogueras

Tot i tenir només 16 anys Bojan Krkic ja ha debutat amb la selecció espanyola sub-21. El jugador del planter blaugrana ho ha fet disputant 25 minuts del partit contra Geòrgia.

Bojan Krkic ha fet un pas més en la seva progressió. El jugador del Barça B, tot i tenir només 16 anys, ja ha debutat amb la selecció espanyola sub-21 en un partit contra Geòrgia disputat a Tblisi. Bojan ha sortit en el minut 65 amb el 18 a l’esquena i ho ha fet substituint el davanter del Vecindario Xisco. En els seus minuts en joc el davanter blaugrana s’ha mostrat molt participatiu i intentant aprofitar en tot moment la seva mobilitat i la velocitat, com sempre fa.

Triomf dels d’Iñaki Sáez

El partit ha acabat amb la victòria de la selecció espanyola per 0-1. El gol l’ha fet el lateral del Vila-real José Enrique en el minut 74 amb un xut amb l’esquerra des de fora de l’àrea i aprofitant una molt mala col•locació del porter local.
Una nova fase
Aquesta era el primer partit de la fase de classificació per a l’Europeu sub-21 del 2009. Cal recordar que per al del 2007, que es jugarà a partir del proper 10 de juny a Holanda, la selecció espanyola no va aconseguir la classificació.