Futbol Base

04.06.2007 14:04

Cap de setmana d’èxits

Berta Brau

Continuen els èxits dels equips inferiors del futbol base del Barça. El Cadet A i l’Infantil A s’han classificat per la final de Copa Catalunya mentre que l’Infantil B ha guanyat el torneig de Mataró i l’Aleví B el torneig Ciutat de Manresa.

Acabada la competició de Lliga, els equips de futbol base han continuat jugant a un altíssim nivell i han demostrat que són capaços de guanyar a qualsevol equip, fins i tot a rivals de major edat.

Classificats per la final de Copa Catalunya

Dissabte es van disputar les semifinals de la Copa Catalunya a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona i l’infantil A va aconseguir la classificació guanyant el San Gabriel per 4-0. El Barça va tenir certes dificultats per fer el seu joc a l’inici del partit ja que el rival va fer un joc molt similar al del Barça, però l’equip de Fran Sánchez va aconseguir avançar-se en el marcador amb gols de Etock i Edu, gols que van fer que el Barça marxés al descans amb certa tranquil•litat. A la represa els blaugrana van dominar totalment la resta de l’enfrontament permetent a Etock i Aleba marcar els dos gols que sentenciaven el partit a favor del Barça.

Per la seva banda, el Cadet A també va guanyar amb contundència al Cornellà per 3-0. La primera part del partit va ser molt igualada a causa de la forta pressió que va rebre el Barça que només va poder marcar un gol a pilota aturada gràcies a una passada de Thiago que Bartra va enviar al fons de la porteria. La segona part, però, el Barça semblava un altre equip, els de Xavier García Pimienta van sortir molt concentrats i al minut 9 de la segona Pacheco, de nou a través d’una assistència de Thiago, marcava el segon gol del Barça i només tres minuts després Adrià Carmona sentenciava el partit i classificava els blaugrana per la final.

Victòria de l’Infantil B a Mataró

frames_berta5.JPGAquest cap de setmana es va disputar el Torneig Internacional Ciutat de Mataró en el que l’Infantil B del Barça va arribar a la final després de guanyar l’Sporting de Lisboa, la selecció de Mataró i el Real Betis Balonpie. El Barça es va enfrontar a l’Atlètic de Madrid, en el que va ser una final molt ajustada que es va decidir per penals. L’Atlètic de Madrid es va avançar amb dos gols de Juan José als minuts 10 i 18 de la primera part, però els blaugrana no van trigar en reaccionar i al minut 23 de la primera part Fernando marca el primer del Barça i escurça diferències. No va ser fins 5 minuts abans del final que els de Sergi Domènech empataven el partit amb un gol de Miki i forçaven els penals. El porter Marc Vergara va tenir una decisiva actuació en aturar dos xuts de l’Atlètic de Madrid.

Un gran Aleví B a Manresa.

L’Aleví B va disputar el torneig Ciutat de Manresa en el que participaven equips de diverses nacionalitats. Per disputar la final de diumenge el Barça va haver de guanyar a l’Athletic Club de Bilbao, a l’equip francès Béziers Méditérranée i a la Selecció Bages-Berguedà. La final de diumenge va enfrontar els d’Albert Puig amb l’infantil A del Manresa en un partit dominat des d’un principi pels blaugrana. Els jugadors del Barça no van tenir cap dificultat per fer el seu joc i al minut 7 de partit Mamadou marcava el primer gol. Pocs minuts després el mateix jugador marcava el segon i tercer gol del Barça deixant patent el seu potencial golejador i la gran superioritat del Barça. A la represa el Barça no va baixar el ritme i al minut 37 va arribar la sentència del partit quan Alex va marcar el quart i últim gol del partit.
Final Copa Catalunya
El cap de setmana vinent es disputaran a Canovelles les respectives finals de Copa Catalunya dels equips del futbol base del Barça. El Cadet A i el Infantil A jugaran contra el guanyador de l’enfrontament entre l’Espanyol i la Damm.

L’Aleví A del Barça jugarà la final de Copa Catalunya si demà guanya al Lleida.