Futbol Base - Barça B

26.05.2007 22:03

Adéu amb nova derrota (0-4)

El Barça B s’ha acomiadat de la Segona B amb una derrota contra el Figueres per 0-4. L’expulsió d’Orlandi en el minut 22 de la primera part ha estat un cop dur per al Barça, superats en tot moment per un Figueres que s’ha assegurat la permanència.

El filial del Barça, que ja va perdre la categoria en l’anterior jornada, no ha pogut acabar la Lliga donant una alegria a la seva afició. Els homes de Quique Costas han perdut 0-4 a casa contra un Figueres que amb aquesta victòria s’ha assegurat la permanència sense dependre d’altres resultats. Els blaugranes han encaixat el primer gol en el minut 18 i quatre minuts després s’han quedat amb un home menys per l’expulsió d’Andrea Orlandi amb vermella directe. L’expulsió ha resultat clau i el Figueres ho ha sabut aprofitar per sentenciar el partit amb tres gols més.

Complicacions des de l’inici

El Barça B no ha fet un bon partit i només començar ja se li han complicat les coses. Després d’un primer quart d’hora força equilibrat, en el minut 18 el Figueres ha inaugurat el marcador gràcies a una gran jugada de Mito per la dreta, que ha anat fins a la línia de fons i ha fet la centrada enrere, aprofitada a la perfecció per Àlvaro que ha rematat lliure de marca.

Expulsió clau

Quatre minuts després del gol del Figueres, ha arribat la jugada clau del partit amb l’expulsió del lateral esquerra del Barça B Andrea Orlandi. El blaugrana ha vist la vermella directe per una dura acció sobre el jugador del Figueres Mito. Aquesta expulsió ha fet que Quique Costas retoqués a l’equip, que ha passat a jugar amb una defensa de tres homes amb Olmo a la dreta, Marc Valiente a l’eix de la defensa i Botia per l’esquerra.

Gol de mala sort

El primer gol i l’expulsió han donat ales al Figueres, que en el minut 36 de partit ha marcat el segon amb un gol afortunat d’Àlvaro: el jugador del Figueres ha provat un xut des de la frontal sense gaire perill, però la pilota ha tocat en un defensa blaugrana i ha enverinat la pilota, que ha acabat entrant per sobre d’Urko, titular.

A la segona, la sentencia

Els segons 45 minuts no han tingut pràcticament història. Amb un Barça B molt tocat pel resultat en contra i amb inferioritat numèrica, el Figueres s’ha convertit en l’amo i senyor del partit. A cinc minuts de la represa, Banal ha fet el tercer amb una rematada de cap a la sortida d’un córner servit per Iván. I ja amb un Barça B molt descentrat, Miguel ha col•locat el definitiu 0-4 amb una acció d’estratègia: el Figueres serveix una falta que sorprèn a tota la defensa blaugrana i el capità visitant ha rematat tot sol des del punt de penal.

Al final, decepció blaugrana per no haver pogut oferir una victòria a la seva afició i alegria del Figueres, que ha celebrat la permanència.

FC BARCELONA B, 0
MIAPUESTA FIGUERES, 4

Barça B: Urko, Olmo, Botia, Marc Valiente, Orlandi, Marc Crosas, Giovani (Toni, min. 64), Julio, Bojan (Dimas, min 45), Víctor Vázquez (Sastre, min. 80), Thaer.

Figueres: Carlos, Olalla, Banal, Miguel, Boadas, Céspedes, Diego, Alvaro, Mito (Mendy, min. 60), Iván (Carrillo, min. 50), Expósito (Siria, min. 77).

Gols: 0-1, Álvaro (min. 18); 0-2, Álvaro (min. 36); 0-3, Banal (min. 50); 0-4, Miguel (min. 82)

Àrbitre: Sr. Emilio Garcia Pulido.