Futbol base - Barça B

20.05.2007 19:15

No ha pogut ser (3-2)

El Barça B no depenia d’ell mateix per salvar-se i al final el miracle no s’ha produït. L’Osasuna B ha guanyat per la mínima al camp del Lleida i això fa que els blaugranes siguin matemàticament equip de tercera divisió.

Els homes de Quique Costas han perdut contra el Badalona el partit corresponent a la penúltima jornada de la 2a divisió B (3-2). Aquesta derrota, però, és el de menys, perquè la principal notícia és el descens consumat dels blaugranes a la tercera divisió. El Barça B depenia d’altres resultats per mantenir la categoria i la victòria del filial de l’Osasuna al camp del Lleida (0-1) ha condemnat als blaugranes. L’última jornada contra el Figueres, doncs, serà totalment intranscendent.

Primera part esperançadora

Els blaugranes han començat el partit contra el Badalona mirant de reüll el resultat d’equips com ara el Figueres, l’Eldenc, l’Osasuna B i el València B. Els homes de Quique Costas no depenien d’ells mateixos per mantenir la categoria i per tant ha estat una tarda de transistors.

Als blaugranes només els servia la victòria i han sortit al terreny de joc disposats a aconseguir-la. Durant els primers 45 minuts el domini blaugrana ha estat clar i en el minut 36 de la primera part el Barça B ha trobat el premi del gol: Giovani entra a l’àrea amb pilota controlada i força un penal que ell mateix s’ha encarregat de transformar.

Descens consumat al descans

Mentre l’equip estava al vestidor, el partit de l’Osasuna B contra el Lleida ha acabat amb victòria dels de Pamplona. Aquest resultat feia que matemàticament els blaugranes baixessin a la tercera i per tant la segona part ja no ha tingut cap mena d’al•licient.

Efectivitat badalonina

A la segona, els blaugranes han vist com el Badalona capgirava el marcador amb una gran efectivitat. Els locals han arribat tres vegades a porteria i han marcat tres gols. Càmara ha marcat l’empat en el minut 63 gràcies a un penal i els altres dos gols locals han estat molt similars: centrada des del lateral i rematada lliure de marca de Recio i Toni respectivament. El segon gol del Barça ha estat obra de Julio i Giovani, ja al final del partit, ha estavellat una rematada de cap al travesser.

Detall lleig

L’anècdota del partit l’han protagonitzat els responsables de la megafonia de l’estadi badaloní, quan han anunciat pels altaveus del camp la victòria de l’Osasuna B, que sentenciava els blaugranes.

La fitxa
BADALONA, 3
FC BARCELONA B, 2

Badalona: Rubén, Ramírez, Sánchez, Cámara, Macanás, Pons (Basora, min 36), Casado, Piti (Recio, min. 55), Monti, Encinas, Blanco (Toni, min. 58).

Barça B: Rubén, Olmo, Botia, Marc Valiente, Orlandi, Crosas (Thaer, min. 84), Giovani, Dimas, Bojan, Jordi Gómez (Julio, min. 68), Víctor Vázquez (Toni, min. 76).

Gols: 0-1, Giovani (min. 36); 1-1, Cámara (min. 63); 2-1, Recio (min. 75); 2-2, Julio (min. 82); 3-2, Toni (min. 83).

Àrbitre: Sr. Pedro Sureda Cuenca.