Futbol Base-Cadet A/Infantil A

19.05.2007 21:15

El Cadet A i l'Infantil A, a quarts

Jaume Marcet

El Cadet A i l'Infantil A del FC Barcelona no han patit per assegurar-se la classificació pels quarts de final de la Copa Catalunya. Els cadets han derrotat al Badalona (4-0) mentre que els infantils han golejat al Manresa (11-0).

No hi havia marge per cometre errades. La Copa Catalunya es disputa a partit únic, però el factor camp, es juga al terreny de joc del millor classificat a la lliga, i la superioritat tècnica dels equips inferiors blaugranes ha esvaït qualsevol dubte sobre la classificació del FC Barcelona en ambdues categories.

Bon joc del Cadet A

Eren els favorits i no es van deixar sorprendre per un Badalona ordenat i rigorós al darrere. El 0-0 inicial es va trencar al quart d’ hora del partit. Krol serveix amb precisió una falta i el defensa Marc Hernández aconsegueix marcar contra el seu exequip. Aquest gol no va variar el plantejament d’un Badalona que voluntariament cedia tot el camp als blaugranes. Els visitants, amb un gran esforç físic, intentaven ofegar el joc ràpid i profund dels blaugranes.

Aquesta tàctica va funcionar fins que va apareixer el millor Gai. L’israelià, acostumat ja a jugar amb el juvenil A, va marcar el 2-0 en una acció de gran davanter. El 3-0 va arribar també de la mà del mitjapunta hebreu. El millor de la segona meitat va ser l'acció del definitiu 4-0, un gol aconseguit per Adrià Carmona que va superar el porter amb un toc subtil.

Golejada de l' Infantil A

L’ únic dubte era saber quants gols aconseguirien marcar els nois de Fran Sánchez. La resistència de l’equip del Bages va durar 11 minuts. Després del gol de Bacary, Etock fabricava el 2-0, obra del també davanter camerunés Armand Ella. El tercer gol tornava a neixer de les botes d’Etock , en aquest cas era però Marc Vilajosana el darrer en tocar l’esférica i superarava el porter manresà.

qm3d8652.jpgDesprés d’un parell d’asistències, Etock va signar el 4-0 amb que es va arribar al descans. A la segona meitat va decréixer el ritme de joc però l’apatia manresana va beneficiar l’eficàcia dels blaugranes, que marcaven gairebé en cada arribada a l’àrea. Els defenses Edu Campabadal i Xavi Carmona en jugades d’estratègia també van col.laborar en l’aspecte golejador.

Un dels davanters més encertats va ser Marc Vilajosana, que al segon període va tornar a marcar. Però l’atacant que millor va aprofitar els minuts rebuts va ser el gironí Gerard Muñoz que al tram final del partit va signar un hat-trick. Tres gols de davanter oportunista, d’ariet clàssic que a base de força, potència i saber estar en té prou per foradar les xarxes rivals. Dels 11 gols marcats pels nois de Fran Sánchez segurament el més espectacular va ser el penúltim aconseguit per Rafa Alcántara, que va superar tres rivals i després va col·locar la pilota a l'escaire amb un fort xut.

L'Aleví A juga dijous
El tercer equip de les categories inferiors blaugranes que participa a la Copa Catalunya és l'Aleví A del FC Barcelona.  Els nois d'Andrés Carrasco juguen aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Girona. El partit, també de vuitens de final, es jugarà a les 19:45 hores.