Futbol Base

14.05.2007 16:17

Sis lligues per al futbol base

David Puig

L’Infantil A aconseguia aquest cap de setmana el sisè títol de Lliga per al futbol base del FC Barcelona. Excepte el Barça C i el Juvenil B, la resta d’equips posen punt final al respectius campionats de Lliga

TERCERA DIVISIÓ GRUP V

FC Barcelona C, 3 – Palafrugell, 2

L’equip de Juan Carlos Pérez Rojo va imposar-se merescudament al Palafrugell sumant tres punts importantíssims que li permeten assegurar la permanència. Els blaugranes van encarrilar el partit ben aviat amb un gol de Pedrito en el minut 3. Carrión empatava el partit per als empordanesos en el 42, però a un minut del descans, Víctor tornava a avançar els blaugranes. En el segon temps, el marcador no es va moure fins als darrers minuts. Stefan feia el 3-1 i Christian col•locava el definitiu 3-2 en temps afegit. Després d’aquesta victòria, el Barça C ocupa la catorzena posició a cinc punts del descens quan queden dues jornades per al final de la Lliga.

COPA DEL REI JUVENIL. VUITENS DEL FINAL TORNADA

FC Barcelona A, 1 - Albacete, 1

El Juvenil A blaugrana va dir adéu a la Copa del Rei després d’empatar a un gol contra l’Albacete. L’equip d’Àlex García no va poder capgirar el 2-1 del partit d’anada, tot i que els blaugranes van avançar-se en el marcador ben aviat. En el minut 10, Matamala feia l’1-0 però abans del descans, Sergio empatava el partit per als manxecs. Tot i el domini local en el segon temps, el Barça no va poder marcar el gol que hauria forçat la pròrroga.

LLIGA NACIONAL JUVENIL

Gramenet, 1 - FC Barcelona B, 0

El flamant campió de la Lliga Nacional Juvenil va caure per la mínima al camp de la Gramenet. Un gol de Ferran en el minut 79 va donar els tres punts als locals. L’equip de Rudolf Borrell va encaixar la cinquena derrota de la temporada davant un equip que aspira a l’ascens a la Divisió d’Honor.

DIVISIÓ D’HONOR CADET

FC Barcelona A, 5 - Girona, 1

El Cadet A blaugrana va cloure brillantment el campionat de Lliga golejant el Girona per 5-1. L’equip de García Pimienta, que es va proclamar campió dijous passat, no va tenir cap problema per guanyar còmodament un bon equip com és el gironí. Finalitzada la Lliga, els blaugranes tenen el repte de guanyar el Campionat de Catalunya que començarà el proper cap de setmana.

PREFERENT CADET

FC Barcelona B, 3 – Mercantil, 2

El cadet B també va posar punt final a la Lliga amb victòria. Els campions van imposar-se al tercer classificat, el Mercantil de Sabadell, per 3-2. L’equip de Víctor Sánchez acaba la Lliga imbatut i amb uns registres espectaculars: 26 victòries i 4 empats amb 89 gols a favor i només 18 en contra.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL

Gimnàstic, 0 - FC Barcelona A, 1

Els blaugranes en tenien prou amb un empat per proclamar-se campions de Lliga, però no van voler deixar cap marge a la sorpresa i van guanyar al Gimnàstic de Tarragona per 0-1. L’equip de Fran Sánchez va superar en la darrera jornada l’Espanyol, equip amb què ha mantingut un interessant pols durant tota la temporada.

PREFERENT INFANTIL

Sabadell, 1 - FC Barcelona B, 0

L’equip de Sergi Domènech no ha pogut finalitzar la Lliga amb victòria i va caure derrotat per la mínima al camp del Sabadell. L’Infantil B ha finalitzat el campionat en quarta posició, tot i que fins a les darreres jornades ha lluitat per guanyar la Lliga. Tot i aquesta petita decepció, la temporada quedarà marcada per la consecució del prestigiós Campionat Internacional de futbol 7 d’Arona després de guanyar el Benfica per 2-1.

DANONE NATIONS CUP ALEVÍ

FC Barcelona A, 4 - Cornellà, 1

L’Aleví A es va proclamar campió de la primera fase de la Danone Cup’07 de futbol 7 després de guanyar la final al Cornellà per 4-1. L’equip d’Andrés Carrasco s’ha mostrat molt superior a tots els rivals amb què s’ha enfrontat en aquesta fase en què ha marcat 38 gols i només n’ha encaixat 1. El Barça s’ha classificat per a la fase nacional que se celebrarà a Sevilla els dies 9 i 10 de juny. El guanyador es classificarà per a la final Mundial que es disputarà a Lió el 29 i 30 de juny i l’1 de juliol.

PREFERENT ALEVÍ

La Salle, 0 – FC Barcelona B, 9

L’Aleví B blaugrana no va tenir cap problema per golejar el cuer, La Salle de Tarragona, per 0-9 i posar punt final a la Lliga de manera prou brillant. L’equip d’Albert Puig ha finalitzat el campionat en segona posició a 4 punts del campió, la Fundacio Sánchez Llibre.
Més informació al Promeses

Aquest dilluns a les 20.30 hores al programa ‘Promeses’ de Barça TV s’analitzarà a fons l’actualitat del futbol base blaugrana amb el repàs dels millors partits de la jornada del planter blaugrana. Aquest programa es remet dimarts a les 22.00 h i dimecres a les 20.15 h.