Futbol Base-Barça B

11.05.2007 17:45

Final de temporada d’infart per al Barça B

Jaume Marcet

El Barça B necessita guanyar els tres partits que resten de temporada per tenir opcions de mantenir la categoria. L’Alcoià, el Badalona i el Miapuesta Figueres seran els rivals del filial.

És difícil, però no impossible. La permanència del Barça B passa per no deixar escapar cap punt més. La ratxa de set setmanes sense guanyar ha de capgirar-se en aquest tram final de temporada. Els de Quique Costas es juguen el seu futur davant de tres rivals que també necessiten el triomf per assolir un lloc a la promoció d’ascens o defugir del descens.

Els dos propers rivals dels blaugranes, l'Alcoià i el Badalona, estan a un punt del quart lloc de la classificació, mentre que el Miapuesta Figueres està implicat en la lluita per evitar el descens.

Calendari compromès per a tots els implicats

Una victòria aquesta pròxima jornada davant l’Alcoià podria fer que el B empatés a punts davant el Miapuesta Figueres, sempre que els empordanesos no sumin cap punt al camp del Vilajoiosa. Tret de l’Eldenc, que juga a casa davant el Badalona, la resta d’equips implicats tenen compromisos molt complicats fora de casa. El València juga al camp de la Gramenet, el Sant Andreu al camp de l’Alacant i l’Osasuna B jugarà al camp de l’Osca.

Victòria obligada a Badalona

La setmana següent, el Barça B està obligat a guanyar el segon partit de la temporada a domicili. El Badalona, que encara tindrà opcions per acabar entre els quatre primers, no serà un rival gens fàcil. El duel directe entre el Miapuesta Figueres i l’Eldenc pot ser clau, mentre que el València rep a un Terrassa que no pot punxar. El Sant Andreu jugarà davant un Llevant B que afrontarà el partit sense opcions de pujar ni patiments per no baixar. L’Osasuna B no ho tindrà fàcil al camp del Lleida.

L'última jornada

El Barça B acabarà la temporada al Miniestadi, amb un partit que pot ser decisiu davant el Miapuesta Figueres. Al camp del conjunt empordanès, els blaugranes van aconseguir l'única victòria a domicili de la temporada. Tret d’ Osasuna, que pot jugar davant un Benidorm sense possibilitats per ser quart, la resta d’equips implicats juguen contra equips que poden necessitar el triomf per assegurar-se un lloc a la promoció d’ascens. El Sant Andreu jugarà al camp del Vilajoiosa, el València al camp de l’Osca, mentre que l’Eldenc rebrà el Benidorm.
Bojan no arriba fins dilluns

Bojan hagués vulgut jugar aquest diumenge al Miniestadi però la classificació d' espanya per la final de l' Europeu sub-17 farà que el davanter centre de Linyola no es pugui reincorporar al filial blaugrana fins dilluns. Mentere els seus companys del B jugaran a les 12:30 hores contra l' Alcoià, Bojan jugarà davant Anglaterra a les 17:30 hores. Bojan va ser clau en el partit de semifinals davant Bélgica.