Futbol base

10.05.2007 20:21

Bojan, Iago i David seran a la final

Sergi Nogueras

Han hagut de patir i força, però els tres jugadors del Barça que són a l’europeu sub-17 han aconseguit la classificació per a la final del torneig. El guanyador de la semifinal s’ha decidit a la tanda de penals.

Els tres jugadors del planter blaugrana que són a l’europeu sub-17 de Bèlgica amb la selecció espanyola, seran a la gran final després d’eliminar la selecció amfitriona a la tanda de penals. El partit havia acabat en empat 1-1. Bojan i Iago han sortit en l’equip titular de la selecció espanyola mentre que David ho ha vist des de la banqueta.

Bojan, el millor

Precisament, Bojan ha estat el jugador més destacat de la selecció espanyola. El davanter del Barça B ha estat un maldecap per a la defensa belga amb la seva mobilitat i velocitat. Ha tingut tres ocasions clares per a marcar i en la quarta ha fet un xut espectacular i molt llunyà que ha significat el gol de l’empat (1-1) en el minut 72. Per la seva banda Iago també ha estat força actiu, i abans de ser substituït en el minut 59m, ha fet un xut sec de fora l’àrea que ha sortit massa alt.

La tanda de penals

La tanda de penals ha estat força llarga i n’han fet falta 16 per trobar el finalista. Bojan ha llançat el tercer i no ha fallat. L’exblaugrana Fran Mérida, ara a l’Arsenal, també ha marcat el seu llançament.