Futbol Base

07.05.2007 16:00

El Cadet B guanya la Nike Premier Cup

Marc Guillén

El Cadet B blaugrana va guanyar la fase estatal de la Nike Premier Cup, en la qual jugaven els millors equips d’Espanya d’aquesta categoria.

Els nois de Víctor Sánchez van guanyar les semifinals contra el València (2-0) i a la final van golejar (3-0) l’Atlètic de Madrid. Així, a finals de juliol els blaugranes jugaran la fase final a Malàisia amb els millors equips del món.

Després d’una primera fase en la qual els blaugranes no van trobar el camí del gol i van empatar a 0 contra l’Osasuna i van perdre per (0-1) contra els matalassers, a les eliminatòries la situació van canviar. A les semifinals, els cadets es van trobar un equip molt fort, el València. Però el Barça no va perdre la concentració en cap moment i al minut 9 (en partits de només 20 minuts per part), Blanchart va obrir el marcador al rematar de cap un llançament de córner. Poc abans del descans, Manu Reina va fer el 2 a 0 en marcar un penal assenyalat per mans de Nemesio. En el segon temps el Cadet B va mantenir l’ordre i seguretat que l’ha caracteritzat durant tota la temporada.

Un partit repetit

A la final el Barça es va trobar l’Atlètic de Madrid, rival contra el qual havia perdut a la primera fase. Els blaugranes van fer un partidàs i van superar el rival fent un joc per les bandes fantàstic. Al minut 2, Manu Reina va obrir el marcador i al minut 14 Sergi Roberto marcava el 2 a 0. Els matalassers es van veure superats en tot moment i no aconseguien crear ocasions davant el compacte Cadet blaugrana. Amb el partit controlat, Adrià Carmona va fer el millor gol del torneig. Després de regatejar-se tots els rivals que li van sortir per davant, Adrià va fer el 3 a 0 al més pur estil ‘Messi’.

D’aquesta manera, el Cadet B, que ja va guanyar la Lliga a cinc jornades pel final, segueix demostrant que és un equip molt complet i brillant.

TERCERA DIVISIÓ GRUP V
Girona 2 – FC Barcelona C 0

L’equip de Juan Carlos Perez Rojo no va poder vèncer un dels equips més forts de la categoria. El Girona només ha perdut un partit a casa en tota la temporada i va guanyar clarament al Barça C. Al minut 22, Mourad va obrir el marcador i al començament de la 2a part Pitu va fer el definitiu 2 a 0. Tot i aquesta derrota, els blaugranes segueixen 2 punts per sobre de les posicions de descens.

COPA DEL REI JUVENIL
Albacete 2 – FC Barcelona A 1

A l’anada dels vuitents de final el Juvenil A va aconseguir un bon resultat per decidir l'eliminatòria a casa. L’Albacete va marcar dos gols a la primera part i va deixar un resultat inquietant per als blaugranes. Al primer temps, el jugador de l’Albacete Matilla va ser expulsat per doble amonestació al minut 31. Però a la represa el central Xavi va fer el 2 a 1 definitiu al minut 71.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 5- Girona 0

L’infantil A va golejar el quart classificat i segueix líder a una jornada per al final. Després d’una primera part sense gols Etock va fer el més difícil, obrir el marcador. A partir d’aquí els gols van anar arribant. Bacary, Edu Campabadal, Pau Sanmartín i de nou Etock van deixar el 5 a 0 definitiu al marcador. El proper dissabte els infantils jugaran la darrera jornada de Lliga amb tot de cara per proclamar-se campions. Una victòria a casa el Nàstic donaria el 5è títol al planter blaugrana.

PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 0 – Lleida 1
L’Infantil B es jugava la Lliga a casa contra el líder i va plantar cara fins al final. Els lleidatans tenien un any més que els blaugranes i eren molt superiors físicament. El partit va ser molt disputat i igualat fins al minut 62, quan Àngel va fer el 0 a 1. A partir d’aquí els nens de Sergi Domènech es van abocar a l’atac i van disposar de diverses ocasions de gol per guanyar el partit, però no va poder ser. D’aquesta manera l’Infantil B es va quedar sense opcions de guanyar la Lliga tot i fer una bona temporada.
Els més petits
DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Hospitalet 2 – FC Barcelona A 11

Després de proclamar-se campió la setmana passada, l’aleví A blaugrana va golejar plàcidament un dels darrers classificats. Els gols van estar força repartits. Pel Barça van marcar: Cristian, Gerard Artigas, Roger, Héctor, Sekou, Pau Morer, Keita i Joel. Els dos únics jugadors que van marcar més d’un gol van ser Keita, que en va fer 3, i Joel, que en va fer 2.

PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 8 – At. Segre 3

L’equip de l’Albert Puig segueix mostrant una progressió fantàstica i està fent un final de temporada espectacular. Els blaugranes van golejar i van donar espectacle fent gols molt bonics. Van marcar Àlex, Daniel, Adrià, Marc Gual, Mamadou i Adama. A falta d’una jornada per al final, l’aleví B acabarà en la segona posició.