Futbol base - Barça B

06.05.2007 20:09

Pas enrere per la permanència (3-1)

El Barça B ha perdut en la seva visita al camp de l’Oriola per 3-1, en un partit on els blaugranes s’han queixat de l’actuació arbitral. La derrota complica les opcions de permanència dels de Quique Costas, que es mantenen penúltims amb 37 punts.

El FC Barcelona B ha caigut per 3-1 contra l’Oriola, un dels equips forts de la lliga que ara ja és tercer a dos punts del líder, l’Osca. Els blaugranes han notat en excés les seves importants absències i els ha costat plantar cara als locals. Sense Bojan, convocat per la selecció espanyola per disputar l’Europeu sub-17, sense Marc Valiente, Jeffrey i Olmo, sancionats i sense Marc Crosas, lesionat a l’espatlla, els de Quique Costas no ho han tingut gens fàcil. A més, l’àrbitre tampoc ha ajudat gaire. De fet, els blaugranes s’han queixat força de la seva actuació, sobretot en les dues decisions que han propiciat els dos primers gols locals.

Inici mogut

El partit entre l’Oriola i el Barça B ha tingut un inici fulgurant, i abans del primer quart d’hora ja s’havien vist tres gols. Els locals s’han avançat ben aviat i en el minut 2 de partit Berza ja havia foradat la xarxa blaugrana. En aquesta jugada la defensa blaugrana s’ha queixat d’un possible fora de joc del davanter local, però l’àrbitre ha desestimat les protestes dels homes de Quique Costas i ha concedit el gol. Dos minuts després, altre cop Berza, ha establert el 2-0 després que el col•legiat xiulés una dubtosa falta a favor dels interessos locals.

Sense tirar la tovallola

Tot i rebre dos gols només començar el partit, el Barça no ha abaixat els braços i ha tornat a entrar dins del partit gràcies a un gol de Giovani en el minut 16. El mexicà ha culminat amb èxit una gran jugada col•lectiva i ha sorprès al porter Roca amb un xut col•locat. Amb el gol els de Quique Costas s’han animat, però tot i intentar-ho, el resultat ja no s’ha mogut i tots dos equips han marxat al descans amb el 2-1.

La sentencia, en el descompte

A la segona part, tots dos equips han buscat la porteria rival; l’Oriola per sentenciar el partit i sumar tres punts que el situessin en disposició de lluitar per l’ascens, i el Barça B per intentar aconseguir una victòria que els permetés sortir del descens.
Quique Costas ha mogut fitxa i ha posat més pólvora en la línia ofensiva amb l’entrada de Jeffren i Thaer, però el gol no ha arribat. En canvi, els locals han tingut més sort i en el minut 93 de partit han sentenciat l’enfrontament amb un gol d’Iván Espadas.
La fitxa

Oriola, 3
FC Barcelona B, 1

Oriola: Roca, Navarro, Ruano, Kiko (Juanma, min.81), Oscar Álvarez, Carlos Pérez (Martin, min.25), Selu, Amamtegui. Berza, Cases (Xavi, min.50), Ivan Espadas.
FC Barcelona: Rubén, Dimas, Botía, Fran, Orlandi, Sastre, Giovani, Julio (Thaer, min.73), Sito, Jordi Gómez, Víctor Vázquez (Jeffren, min.61).

Gols: 1-0, Berza (min.2), 2-0, Berza (min.4), 2-1, Giovani (min.16), 3-1, Espadas (3-1).

Àrbitre: Martínez Montoro