06.05.2007 16:38

El juvenil B i el benjamí A, campions

Jaume Marcet

Els equips del futbol base del Barça continuen acumulant éxits. Aquest diumenge el juvenil B i el benjamí A del FC Barcelona han celebrat els títols de lliga de les seves respectives categories.

Restaven quatre jornades i només necessitaven un punt per ser campions, però no han volgut donar-li més emoció. Els nois de Rodolf Borrell han superat el Lleida(3-1) en un partit molt treballat pels blaugranes. Fernando Arriero ha obert el camí del triomf amb un bon xut que ha acabat a la xarxa al minut 19 del primer temps.

Més gols i celebracions

RIMG0255.JPGL’ inici de la segona part ha estat positiu pels blaugranes ja que Rubén semblava deixar decidit el partit amb el seu gol. Els lleidatans han reaccionat i Petro de cap escurçava diferències, però un golàs de Yepes a 20 minuts pel final no ha deixat lloc al dubte. El Juvenil B blaugrana tenia el partit decidit, i la lliga al sac. Els jugadors han celebrat amb eufòria aquest títol, ningú s’ ha salvat de la dutxa.

RIMG0248.JPGL’ entrenador rodolf Borrell ha destacat a Barça TV “l’ esforç d’ aquest equip que des de la setena jornada no ha baixat mai la guàrdia, els jugadors s’ han deixat la pell als entrenaments i als partits i aquest títol és una justa recompensa”.

Festa dels benjamins

qm3d7098.jpgEl Benjamí A del FC Barcelona també ha celebrat el títol de lliga. L’ equip de Sergi Milà no ha tingut problemes per derrotar el Mercantil (5-1) i també s’ ha proclamat campió de la seva categoria. El tècnic blaugrana ha destacat “la qualitat humana d’ aquest grup , són uns nois maquíssims, han posat tot l’ interès del món des del primer dia i és per estar contents per l’ evolució de tots els jugadors”. Josimar i Enric, amb dos gols cadascún i el defensa Unai han estat els golejadors d’ un equip que s’ ha mostrat en tot el campionat molt superior a la resta de rivals.

Més informació al Promeses
Aquest dilluns a les 20:30 hores al programa Promeses de Barça TV s’ analitzarà a fons l’ actualitat del futbol base blaugrana, amb aquests dos títols aconseguits i un repàs dels millors partits de la resta de la jornada del planter blaugrana. Aquest programa es reemet dimarts a les 22 h i dimecres a les 20:15 h.