Futbol Base - Futbol femení

06.05.2007 13:51

El femení cau a Sevilla (5-2)

Les noies de Xavier Llorens han perdut contra el Sevilla per un clar 5-2, en l’últim partit de la Superlliga femenina d’aquesta temporada. Amb el descens consumat, les blaugranes han jugat sense cap mena de pressió i s’ha vist un partit molt obert.

La Superlliga femenina 2006/07 ha arribat al seu punt i final. En l’últim partit de la lliga les blaugranes han perdut en la seva visita al camp del Sevilla (5-2), el cinquè classificat de la competició. Tots dos equips ja no es jugaven res, perquè el Barça ja va consumar el seu descens en la darrera jornada i el Sevilla ja no podia aspirar a la quarta plaça, i això ha fet que s’hagi vist un partit molt obert, amb moltes ocasions de gol.

Efectivitat local

La primera part ha estat dominada lleugerament pel Sevilla. Les locals s’han mostrat realment efectives de cara a la porteria defensada per Cristina i amb només tres arribades amb cert perill han marcat dos gols: Ausi, en el minut 7, i Vane, en el minut 33, han col•locat el 2-0 en el marcador. Les blaugranes, però, no han baixat els braços i en el minut 36 han reduït distàncies amb el gol de Melanie.

Pluja de gols

A la segona part encara s’ha vist un partit més obert. Només començar, el Sevilla ha marcat el tercer gràcies a una acció de Sandra i, poc després, Ausi ha fet el quart. Ja en els últims minuts Carriba, que havia entrat al descans substituint Melanie, ha fet el segon per a les catalanes i Ausi, autora de tres gols, ha completat un gran partit amb el definitiu 5-2.

La fitxa

SEVILLA, 5
FC BARCELONA, 2

Sevilla: Inés, Amparo (Cristi, min. 54), Willy, Sandra, Ausi, Vane, Cori, Sandra (Labado, min. 50), Ali, Silvia (Mantas, min. 75) i Sosa (Ríos, min. 56).
FCB: Cirstina, Vira, Sheila, Ani, Romero (Chico, min. 55), Alba, Judit (Bobo, min.45; Sarai, min. 60), Marta, Todó, Albita i Melanie (Carriba, min. 45).

Gols: 1-0, Ausi (min. 7); 2-0, Vane (min. 33); 2-1, Melanie (min. 36); 3-1, Sandra (min. 46); 4-1, Ausi (min. 58); 4-2, Carriba (min. 81); 5-2, Ausi (min. 88).

Àrbitre: Sr. Moisés Álvarez García.