Futbol Base

04.05.2007 18:27

Iago repeteix (3-1)

La selecció espanyola ha superat Ucraïna per 3-1, amb una nova diana del barcelonista Iago Falqué. El triomf deixa el conjunt que dirigeix Juan Santiesteban a un pas de les semifinals de l’Europeu.

Els jugadors blaugrana segueixen fent-se notar en l’Europeu sub-17. Si en el debut Iago va marcar el primer gol de la selecció espanyola, aquest divendres, contra Ucraïna, el mateix jugador ha tornat a ser decisiu. A més, Bojan Krkic ha culminat un bon partit i David González també ha tingut una destacada actuació en el segon temps.

Iago, en estat de gràcia

La selecció espanyola ha imposat un ritme molt alt des del començament. Bojan Kric ha disposat d'alguna clara ocasió per avançar el seu equip, però qui ho ha fet ha estat Camacho en el minut 31. Un altre que continua en una bona línia és Iago Falqué, que ha anotat el segon gol del combinat espanyol (min.62).

Passi gairebé assegurat

Amb el 2-0, els de Juan Santiesteban han jugat amb més tranquil•litat i no han tardat gens a marcar el tercer, mitjançant Aquino. Posteriorment, el blaugrana David González ha estat a punt d’establir el quart, però finalment ha estat Ucraïna, ja en el descompte, qui ha escurçat distàncies (3-1). Aquest resultat deixa Espanya amb sis punts en dos partits i molt a prop de les semifinals.

Contra Alemanya, el dilluns
El tercer i definitiu partit d’Espanya a la fase de grups serà dilluns contra Alemanya (15.30). Una victòria asseguraria la primera plaça a l’equip de Bojan, Iago i David González.