Futbol Base

02.05.2007 18:37

Iago exerceix de protagonista

Jordi Clos

El jugador del Barça ha marcat el primer gol de la victòria d’Espanya sobre França (2-0) en l’Europeu sub-17. Els altres blaugranes, Bojan Krkic i David González, també han participat en el debut del combinat que dirigeix Juan Santisteban.

Totes les mirades estaven posades sobre Bojan Krkic, però ha estat una altra promesa del planter del FC Barcelona, Iago Falqué, qui s’ha emportat el protagonisme amb un gran gol en el debut d’Espanya en l’Europeu sub-17 que se celebra a Bèlgica. Un altre jugador format en les categories inferiors blaugrana, Fran Mérida, ara a l’Arsenal, ha sentenciat.

Iago es destapa

La jugada del partit ha arribat en el minut 18. Iago Falqué ha robat una pilota a uns 35 metres de la porteria francesa, ha superat un contrari i el seu xut amb l’esquerra ha sorprès el porter Delle. Abans del gol, el gallec ja havia realitzat una excel•lent assistència a Isma que el davanter no ha aprofitat (min.13).

Bojan, actiu

No ha pogut estrenar-se amb un gol, però Bojan Krkic s’ha erigit en la referència atacant de la selecció espanyola. El davanter del Barça B ha estat a punt de marcar el 2-0 en el minut 42, amb una falta que ha sortit fregant l’escaire. Poc després, ha vist una targeta groga per simular un penal. El tercer blaugrana present a la cita de Bèlgica, David González, ha participat en els últims dotze minuts del matx i ha contribuït a ampliar la renda del seu equip.

El 2-0, obra de Fran Mérida

A set minuts per a la conclusió, el jugador de l’Arsenal Fran Mérida, format en les categories inferiors del FC Barcelona, ha marcat el segon en culminar un ràpid contraatac. Abans de la sentència, el porter De Egea ha salvat l’empat de França en un u contra u amb Bourgeois.
Ucraïna, el rival següent
El proper partit per a Bojan, Iago i David González serà el divendres contra Ucraïna. Serà el segon compromís de la selecció espanyola a l’Europeu sub-17 i tindrà lloc a les 16.00 h.