Futbol base - Cadet A i Infantil A

01.05.2007 18:58

El Cadet A i l’Infantil A, directes al títol

Jaume Marcet

Els dos partits ajornats que s’ han disputat aquest dimarts han acabat amb 2 victòries bàsiques pel cadet A i l’infantil A del FC Barcelona.

Pas de gegant del Cadet A en la seva lluita per guanyar la lliga. El duel amb l’Espanyol ha estat de gran nivell. Els de García Pimienta han patit a la primera part. L’Espanyol s’ha apropat a la porteria blaugrana amb molta insistència però Alex Sánchez ha demostrat gran seguretat sota pals. A poc a poc els blaugranes s’han desfet del domini blanquiblau i han pogut desenvolupar el seu millor futbol. La millor ocasió del primer període l’han tingut Martí i Gai que no han marcat de miracle.

Bartra, decisiu

CA-ESP_3.jpgEls nois blaugranes han decidit el derby en el primer quart d’hora del segon temps. En el minut 48 Thiago ha executat amb precissió una falta i Marc Bartra ha rematat de cap a la xarxa. És el cinqué gol d’aquest defensa en aquesta temporada. I només 3 minuts més tard Bartra ha donat una gran passada a Pacheco que ha definit com només ho saben fer els davanters centres de veritat.

CA-ESP_2_.jpgEspecial mèrit ha tingut l’esforç i el rendiment de Pacheco, Alex i Thiago que dissabte passat van jugar a Anglaterra amb la selecció espanyola sub 16. Tots tres han fet un gran partit. El brasiler Thiago, un partit més, s´ha mostrat com el gran motor d’aquest equip. Amb aquest triomf i a falta de 3 jornades pel final el Cadet A blaugrana supera l’Espanyol en 4 punts.

L’ Infantil A, líder

CA-ESP_4.jpgNecessitaven guanyar per tornar a manar a la divisió d’honor infantil i no han fallat. Els nois de Fran Sánchez han superat la pluja i la lluita de la Damm en uns minuts finals de primera part decisius. Ernesto, Etock i Víctor Àlvarez han marcat els tres gols dels blaugranes abans del descans i han deixat amb aquest resultat parcial (0-3) poques opcions a la Damm. Ramón ha marcat pels locals el gol de l’honor a la segona meitat. L’ infantil A blaugrana lidera la seva categoria amb 2 punts més que l’Espanyol. Diumenge els de Fran Sánchez rebran el Girona mentre que la setmana següent jugaran al camp del Nàstic. Si guanyen els dos partits els nois blaugranes es proclamaran campions.
El Juvenil B, un altre equip a prop del títol
Els nois de Rodolf Borrell poden proclamar-se campions de lliga aquest cap de setmana. Un empat o victòria davant el Lleida proclamaria al FC Barcelona campió de la lliga nacional juvenil. Aquest partit s' emetrà en directe a Barça TV diumenge a les 12 del migdia.