Futbol Base

30.04.2007 12:50

Continuen arribant els títols

Marc Guillén

Després que aquest cap de setmana l’Aleví A aconseguís el segon títol lliguer de la temporada pel FC Barcelona, el Juvenil B de Rodolf Borrell serà campió la setmana vinent si empata a casa davant del Lleida o si el juvenil B de l’Espanyol no guanya.

TERCERA DIVISIÓ GRUP V
FC Barcelona C 3 – Blanes 1
L’equip de Rojo va aconseguir una victòria importantíssima i èpica davant del Blanes. Després que Victor fes l’1 a 0 de penal al primer temps, el Blanes empatava el partit al minut 1 de la segona part. Les coses es van complicar molt al minut 60, quan Pedrito va ser expulsat. Llavors, el Barça C va treure el caràcter i la qualitat per endur-se el partit. Victor Sánchez va fer el 2 a 1 i Nuno el 3 a 1 definitiu. Amb aquesta victòria el FC Barcelona C puja a la classificació fins al 14è lloc, tot i que segueix només 2 punts per sobre la zona de descens.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Manresa 0 – FC Barcelona B 1
En un camp petit i de terra, el Juvenil B va fer un pas definitiu per endur-se el títol i va guanyar gràcies a un gol de cap de Jonathan Dos Santos. L’equip de Rodolf Borrell porta una ratxa impresionant de 15 partits sense perdre, sumant 12 victòries i 3 empats. A falta de 4 jornades pel final porta 11 punts de diferència al segon classificat. Per tant, un empat el cap de setmana vinent davant el Lleida o una ensopegada de l’Espanyol B, donaria el títol al Juvenil B.

PREFERENT CADET
FC Barcelona B 5 – Valls 0

Els campions de la lliga Preferent van golejar plàcidament al cuer. Carles Roura, Gustavo, Manu Reina i Brian per partida doble van fer els gols d’un partit dominat completament per un dels equips més regulars i constants del planter blaugrana.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
Badalona 0 – FC Barcelona A 4

L’Infantil A va demostrar saber utilitzar els corners i va aconseguir marcar els 3 primers gols en llançaments de cantonada. Victor, Bacary i Ella van rematar 3 dels 5 corners de la primera part i van sentenciar el partit. A la segona meitat, Etock va fer el 0 a 4 definitiu. Amb aquesta victòria i l’empat de l’infantil A de l’Espanyol, els blaugranes depenen d’ells mateixos per endur-se la lliga. Ara els queden 2 jornades de lliga i un partit ajornat a casa la Damm i estan a 1 punt de l’Espanyol.

PREFERENT INFANTIL
Mercantil 0 – FC Barcelona B 3
L’Infantil B va guanyar a domicili amb 3 gols a la segona meitat. Cristian Herrera va obrir el marcador, Ateba va fer el segon i Pol Roigé va fer el 0 a 3 definitiu. Després de la derrota del líder, el Lleida, l’equip del Sergi Domènech està a un sol punt del capdavant de la classificació. Precisament, en la propera jornada els blaugranes rebran la visita del Lleida.

PREFERENT ALEVÍ
Torredembarra 2 – FC Barcelona B 3
Tot i el que pugui semblar pel resultat ajustat, l ’equip de l’Albert Puig va guanyar sense problemes als segons per la cua, el Torredembarra. Mamadou i Sergi Palència van avançar els blaugranes a la primera meitat. Llavors, en dues jugades aïllades i a pilota parada el Torredembarra va empatar el partit. Finalment, el golejador de l’equip Mamadou va posar les coses al seu lloc i va donar la victòria a l’Aleví B. L’equip de l’Albert Puig segueix en segon lloc, a 4 punts del líder.