Futbol Base- Futbol Femení

29.04.2007 17:00

Descens consumat (1-3)

El Barça femení ha perdut a casa contra la Reial Societat (1-3) i aquesta derrota, combinada amb la resta de resultats de la jornada, provoca que les noies de Xavier Llorens perdin la categoria juntament amb el Lagunak.

Finalment no ha pogut ser i l’esperança de mantenir la categoria per part de les jugadores blaugranes ha quedat en un no res. Les catalanes ho tenien complicat perquè no depenien d’elles mateixes i la seva derrota davant de la Reial Societat, combinada amb l’empat del Transportes Alcaine contra l’Oviedo i la victòria del Sporting de Huelva contra el Torrejón, fa que vegin consumat el seu descens quan encara resta una jornada pel final de la Superlliga femenina.

Primera part sense gols

Conscients de la importància del partit i de tot el que es jugaven, les jugadores blaugranes han saltat a la gespa del camp de la Ciutat Esportiva a per totes. En la primera part han fet un partit molt seriós en defensa per evitar encaixar un gol que els compliqués el partit. En atac, però, els ha falta inspiració i el zero a zero inicial és el resultat amb el qual tots dos equips han marxat al vestuari.

Desfeta en el tram final

A la represa, el partit ha estat molt més mogut. En el minut 53, les visitants s’han avançat amb un gol d’Evelyn a la sortida d’una falta, que després de picar al travesser la jugadora basca ha aprofitat el rebot per marcar el 0-1.

El Barça, però, no s’ha rendit i en el minut 70 ha vist recompensat el seu esforç amb el gol de l’empat, obra de Marta amb un gran xut de fora l’àrea. Les blaugranes llavors s’han bolcat a l’atac per intentar endur-se el partit i això ho ha aprofitat la Reial Societat per marcar dos gols a la contra. Ainzane, en el minut 87, i Laira, en el minut 92, han fet el segon i el tercer respectivament.

La fitxa
FC BARCELONA, 1
REIAL SOCIETAT, 3

FC Barcelona: Marina, Pau, Sheila, Ani, Romero, Marta, Judit, Albita (Bobo, min. 60), Todó (Tarriba, min. 60), Vicky i Melanie (Elba, min 60).
Reial Societat: Olaz, Ainhoa, Leire, Naikari, Itsaso, Baldona, Laira, Maite, Garcia (Ainzane, min. 70), Larraiz i Evelyn.

Gols: 0-1, Evelyn (min. 53’), 1-1 Marta (min. 70), 1-2 Ainzane (min. 87), 1-3 Laira (min. 92).