22.04.2007 19:35

Massa diferència (3-0)

El Barça B ha perdut per 3-0 en la seva visita al camp del Benidorm, tot i que ha merescut un millor resultat. Amb aquesta derrota, els blaugranes continuen en zona de descens.

Després de 21 minuts de partit, treure els tres punts de Benidorm s’havia convertit en un miracle difícil d’aconseguir per als blaugranes, que ja perdien per 2-0. Tot i això, els de Quique Costas mai han abaixat els braços i ho han intentat fins als darrers instants, quan Olmo s’ha fet un gol en pròpia porta que ha significat el definitiu 3-0, un resultat massa ampli pel vist sobre la gespa de Foietes.

Ocasió a favor i gol en contra

En el sisè minut de partit, Dimas ha tingut el 0-1 en un remat de cap, però el porter local Fuentes ha aturat bé. Aquesta jugada ha marcat la resta del matx, ja que un minut més tard ha estat el Benidorm qui ha arribat a l’àrea blaugrana, amb més efectivitat que el Barça. Pereira avançava el Benidorm gràcies a una jugada estratègica del seu equip.

Un altre cop dur

El Barça, malgrat que ha intentat reaccionar mitjançant el talent de Giovani i Bojan, sempre s’ha topat amb Fuentes, que ha quallat una gran actuació aquest diumenge. Aquest desencert al davant ha cobrat encara més importància quan el Benidorm ha fet el segon en el minut 21, obra de Molina. El partit quedava gairebé vist per sentència a falta de 70 minuts.

I a més, mala sort

A la represa, el Barça ha continuat buscant el gol que el fiqués de ple en el matx, però aquest no ha arribat mai. Els locals, més tranquils i especulatius, veien com el temps corria al seu favor. La desgràcia s’ha aliat amb el Benidorm en el tram final, quan Olmo ha tallat una assistència de Mora a Molina i la pilota ha acabat a la seva pròpia porta. Era el 3-0 definitiu, que deixa el Barça B divuitè amb 36 punts.
LA FITXA
Benidorm, 3
Barça B, 0

Benidorm: Fuentes, Pomar, Cano, Domingo, Rial, Lupi, Coke, Juli (Clausi, min.80), Del Castillo (Mora, min. 58), Pereira (Fernando Martín, min.72) i Molina.

Barça B: Rubén, Víctor Besada (Jordi Gómez, min.46), Jeffrey, Fran, Olmo, Dimas, Sastre, Giovani (Orlandi, min.73), Víctor Vázquez, Thaer (Jeffren, min.56) i Bojan.

Gols: 1-0, Pereira (min.7); 2-0, Molina (min.21); 3-0, Olmo (en pròpia porta, min.82)

Àrbitre: Villena Contreras