Futbol Base

23.04.2007 11:57

Prop d'un títol més

L’Aleví A podria ser campió de Divisió d’Honor si guanya la jornada que ve. Fins i tot, els d’Andrés Carrasco en poden tenir suficient amb un empat. El Barça C de Rojo empata al camp del poderós Reus.

TERCERA DIVISIÓ GRUP V
Reus 0 – FC Barcelona C 0
Matx molt equilibrat entre el Reus i els de Juan Carlos Pérez Rojo. El Barça C va disputar un bon enfrontament, ben posicionat a la gespa i amb molt bones sensacions defensives. Els roig-i-negres no van poder perforar la porteria de Pau i és que sense errades dels uns i els altres, cap conjunt va poder desbloquejar el marcador.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 5 - Castelldefels 0
L’equip de Rodolf Borrell va tenir controlat el partit en tot moment i no va patir gens per endur-se la victòria. Davant d’un rival ben ordenat a darrera, el Juvenil B blaugrana va tenir paciència i amb un bon joc col•lectiu va aconseguir una golejada. Els gols els van marcar Vergara, Arriero, Yepes i 2 de David González. Amb aquesta victòria el Juvenil B segueix líder destacat i deixa l’Espanyol a 8 punts de distància.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Santes Creus 2- FC Barcelona A 1
Després d’una fluixa primera part que va acabar amb 1-0 al marcador, un bon segon temps va fer possible l’empat de Bartra. Però a pocs minuts del final, un xut per l’esquadra brutal de Muñoz, futbolista del Santes Creus va ser decisiu i va decantar la balança.

PREFERENT CADET
At.Segre 0 – FC Barcelona B 5
Sergi Roberto, Cristian Ceballos, Jose Barragán, Brian Canalejo i Gerard Gabaldón, tots cinc, golejadors aquest diumenge a Lleida. El Cadet B va oferir un nou recital de joc contra un rival fort com era el tercer classificat. Els de Víctor Sánchez, ja campions de la categoria van donar una mostra més del seu talent.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 3- Gramanet 0
Dos gols de Bacary i un d’Ella van ser suficients per doblejar la Grama. Tant en el primer com en el segon temps, els futbolistes blaugrana van donar mostres del seu domini.

PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 3 – At. Segre 0
Tot i tenir moltes baixes, l’equip de Sergi Domènech va guanyar sense problemes als lleidatans. Hendrio Araujo va fer un golàs espectacular després de regatejar 4 jugadors, l’últim d’ells a la línia de gol. Cristian i Gerard Muñoz va arrodonir el marcador. L’infantil B segueix a 4 punts del líder, el Lleida, i amb opcions reals de guanyar la lliga.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
qm3d8629.jpgHospitalet 0 – FC Barcelona A 1
Un gol de Jon a les acaballes del final del partit i patint força va ser el resultat aconseguit per l’Aleví A. Els d’Andrés Carrasco si vencen la propera jornada seran campions de la categoria. En funció dels resultats fins i tot un empat els podria fer campions.

PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 10 – AEM Lleida 2
L’Aleví B és l’equip blaugrana que ha aconseguit una golejada més àmplia aquesta jornada. Quatre gols del davanter Madadmou, dos gols de Marc Gual i Adama, Alex, Sebastian i Adrià van completar un matx rodó contra l’equip del Segrià.

LLIGA PREFERENT FUTBOL 7
Manresa A 2 – FC Barcelona A 3
El Benjamí A va disputar el seu partit contra el Manresa en un camp complicat: de petites dimensions i de sorra; circumstàncies poc habituals pels blaugranes. Tot això va perjudicar el joc dels de Sergi Milà que amb un gol d’Iván Rodríguez va poder aconseguir els tres punts. Carles Cano, amb dues dianes, va ser cabdal per sumar al Bagès.

FC Barcelona B 7 – Júpiter 2
Golejada inapelable del Benjamí B. Set gols van sentenciar un molt bon partit dels més petits de Can Barça.